Nazilli Nazilli'de şehit yakını ve gazilere iftar

Nazilli'de şehit yakını ve gazilere iftar

Paylaş
Nazilli'de şehit yakını ve gazilere iftar

Nazilli'de şehit yakını ve gazilere iftar

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde şehit yakınları ve gaziler, Kaymakamlık tarafından iftar yemeğinde ağırlandı.

Nazilli Kaymakamlığı, şehit yakınları ile gazileri, iftar yemeğinde buluşturdu. Sümer Park Rekreasyon Alanı'ndaki Şehit Akın Kurtoğlu Tesisleri'nde düzenlenen programa; Kaymakam İbrahim Küçük ve eşinin yanı sıra Nazilli Belediye Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cem Saklıca, Nazilli Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hakdan Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, Nazilli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulgani Kavak, Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin, Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş, daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Konuşma yapan Kaymakam Küçük, "Şehitlerimiz, bizim gücümüzü ve direncimizi daha da arttırıyor. Bu ülkeye hainlik yapmaya çalışanlara karşı dik duracağız, birlik ve beraberlik içinde olacağız ve gereken cevabı vereceğiz" dedi.

Başkan Özcan ise yaptığı konuşmada etkinlik için Kaymakam Küçük'e teşekkür etti. Nazilli Şehit Aileleri Deneği Başkanı Jale Keskin, "Bu güzel iftar programına teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı