Magazin Nazlı Çelik o haberle yıkıldı!

Nazlı Çelik o haberle yıkıldı!

Paylaş
Nazlı Çelik o haberle yıkıldı!

Spiker Nazlı Çelik, bir süre önce ziyaret ettiği Yarbay Songül Yakut'un dün akşam düşen askeri helikopterde şehit olduğu haberini sosyal medya hesabından paylaştı

Haber spikeri Nazlı Çelik, sosyal medya hesabından yayınlandığı bir mesaj ile aldığı acı haberi paylaştı. Dün akşam saatlerinde Şırnak’ta askeri helikopterde şehit düşen 13 askerimizden birisi Yarbay Songül Yakut’tu.

Nazlı Çelik, bir süre önce haber için o bölgeye gitmiş, orada çekimler yapmıştı. O çekimlerde Nazlı Çelik, Yarbay Songül Yakut’u da ziyaret etmiş, onunla konuşmuş ve fotoğraf çektirmişti.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞTI

Çelik, sosyal medya hesaplarından Şehit Yarbay Songül Yakut ile bir fotoğrafını paylaştı ve paylaşımlarının altına şunları yazdı:


Şırnak Şenoba'da şehit olan askerlerin evlerine ateş düştü


Instagram: “Türkiye’nin ilk kadın ilçe jandarma komutanı Şehit Yarbay Songül Yakut. Acılar tarifsiz. Dün yan yana oturup memleket sevdasını konuşuyorsun, dertlerinde kayboluyorsun. Bugün şehit haberini alıyorsun. Onlar ki bu ülkenin görünmez kahramanları, gittiler mi aramızdan yine sessizce! 13 şehidimizin ruhları şad olsun..”



Twitter: Gözlerinin içi ülkesinin sevdasıyla yanan Kahraman kadın komutan. Bu vatan seni unutmayacak!

Haberin Devamı