Magazin Nazlı Hamarat: Allah günahlarını affetsin kocacık

Nazlı Hamarat: Allah günahlarını affetsin kocacık

Paylaş
Nazlı Hamarat: Allah günahlarını affetsin kocacık

Nazlı Hamarat'tan ölen kocası Emir Cevdet Şaşmaz'a not...

Türkiye’nin ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla tanıdığı Nazlı Hamarat’ın işadamı kocası Emir Cevdet Şaşmaz’ın 8-9 ay önce Ukrayna’da öldürülmesinin ardından, skandal iddialar birbirini takip etmişti.

Haberin Devamı



Pırlanta kaçakçılığı ve eskort kadın olayları nedeniyle öldürüldüğü iddia edilen Şaşmaz’ın sevgilisi olduğunu iddia eden, Vijdan Atasever, Şaşmaz’ın yanında öldürüldüğünü iddia etmişti. Bunun üzerine iki kadın arasında tartışma çıkmış; olayın üzerinden birkaç ay geçtikten sonra Hamrat, Doruk Haybat’la ilişki yaşamış; bu ilişki de şiddet iddiası yüzünden bitmişti.



Şiddet iddialarının ardından bir süre ortalarda görünmeyen Nazlı Hamarat, dün sosyal medya hesabından, vefat eden eşi Şaşmaz hakkında yazı yazdı. 18 Nisan’ın evlilik yıldönümleri olduğunu belirten Hamrat, yazısını ‘Allah günahlarini affetsin kocacık’ notuyla tamamladı.

İşte Hamarat’ın o paylaşımı:

“18 Nisan bugün rahmetli eşimle evlilik yıldönümümüz hic bu kadar zor olucagini dusunemezdim ben 6 sene once iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum ama iyiki yapmisim iyiki evlenmisim kaybettiklerim de kazandiklarim da sadece beni ilgilendirir biz acisiyla tatlisiyla kavgasiyla gurultusuyle tam 5.5 seneyi devirdik yasadigimiz her sey gercekti ve oyle kalicak…Ben sana her seye ragmen hakkimi helal ettim cennette cehennemde bu dunyada diyenler haklilar sanirim sen ikisini de olmeden yasamissin Allah gunahlarini affetsin kocacik”

Haberin Devamı