Spor Nazmi Bilge toprağa verildi

Nazmi Bilge toprağa verildi

Paylaş
Nazmi Bilge toprağa verildi

Hayata veda eden Nazmi Bilge, İstanbul'da toprağa verildi

Beşiktaş’ın Akaretler’de bulunan kulüp binası önünde Nazmi Bilge için düzenlenen törene, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz, üyeler ve Bilge’nin yakınları katıldı.

Ahmet Nur Çebi yaptığı konuşmada, Beşiktaş’ın önemli değerlerinden biri olan Nazmi Bilge’yi kaybettiklerini belirterek, "Beşiktaş köklü bir camiadır ve değerlerine her zaman sahip çıkar. Nazmi Bilge, 10 yıl formasını giydiği kulübümüze büyük hizmetler verdi. Benim için ayrı bir önemi de var, çünkü Trabzon İdman Ocağı’nda babamla birlikte futbol oynamış biriydi. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ise siyah-beyazlı kulüp olarak bir yıldızlarını daha uğurladıklarını vurgulayıp, "Takımımızda şampiyonluklar kazandı, unutulmaz bir kaptanlık yaptı. Mekanı cennet olsun" fadelerini kullandı.

Törende dualar okunup, helallik alındı. Nazmi Bilge’nin naaşı daha sonra Teşvikiye Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

AA

Haberin Devamı