Spor Neden elini sıktın Şenol Hocam

Neden elini sıktın Şenol Hocam

Paylaş
Neden elini sıktın Şenol Hocam

Trabzon'da yerel gazeteler, Aykut Kocaman'ın ayağına kadar gidip, elini sıkan Şenol Güneş'i eleştiri yağmuruna tuttu.

Trabzonspor sezonun ikinci yarısına peşpeşe kayıplarla başlamanın şokunu yaşarken, deplasmandaki Fenerbahçe yenilgisi sonrası yerel basın hem maçın hakemine, hem de oynanan kötü futbola eleştirilerde bulundu.

Karadeniz Gazetesi ise olayı farklı bir boyuta taşıyarak, teknik direktör Şenol Güneş’i topa tuttu.

Büyü bozuldu “Ağır yaralı Trabzon acilde. Büyü bozuldu” başlığıyla çıkan gazete, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın ayağına giderek elini sıkan Şenol Güneş’i, “Kibirli hareketleriyle dikkat çeken Aykut Kocaman’ın yanına giderek elini sıkan Güneş’in bu hareketi yadırgandı. İşte bu olmadı Şenol Hocam” diye eleştirdi. İlk yarının sonunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor’a hakemler tarafından kolay penaltı verildiğini söylemiş, bu sözlere bordo mavili takımın hocası Şenol Güneş tepki göstermişti. Bu olaydan sonra iki hoca da basın aracılığıyle birbirlerine mesaj yollamaktan geri kalmamışlardı.

Lig şimdi başlıyor Yerel basında Trabzonspor’un hala Süper Lig’in zirvesinde yer aldığına vurgular da yapılırken Günebakış Gazetesi, “Lig esas şimdi başlıyor” ve “Fırtına tepe takla” başlıklarını attı. Taka Gazetesi, “4 dakikalık panik” ve “Bünyamin çaldı, Fener oynadı” diye maçı okuyucularına duyurdu. İlkhaber Gazetesi, “Lider irtifa kaybediyor!” derken, Kuzey Ekspres Gazetesi ise, “Kupayı feda ettik” başlığına yer verdi.

Trabzon’un yerel basını, F.Bahçe karşısında alınan yenilgiyi tam sayfa haberler ve benzer yorumlarla duyurdu. Ortak görüş, bordo mavili takımın büyük avantaj kaybettiği oldu.

Haberin Devamı