Magazin Neden kaçtığı ortaya çıktı

Neden kaçtığı ortaya çıktı

Paylaş
Neden kaçtığı ortaya çıktı

Yıllardır selülitlerinden kurtulamayan Ergen'in son çekilen fotoğraflarında neden basından köşe bucak kaçtığı da ortaya çıktı

TRT 1'de hafta içi her sabah sunduğu "Gülben" programına verilen arada kısa bir Bodrum tatili yapan Gülben Ergen, ikizleri Mustafa Ares ve Güney'i babası Mustafa Erdoğan’a teslim edip oğlu Atlas ile Gündoğan’daki yazlığına tatile çıktı.

Bikini yerine mayo giydiği gözlenen Ergen, havlu ile saklanmaya çalışsa da mayosuyla görüntülenmekten kurtulamadı. Daha sonra kendisini görüntüleyen gazetecilerle sohbet eden Ergen, ‘Çocukları babası ile paylaştık, ikizler babasında oğlum Atlas ben de kaldı, tatil yapıyoruz’ dedi. Kendisini takip eden gazeteciler ile köşe kapmaca oynayan Ergen, dün sabah ise yine objektiflere takılmaktan kurtulmadı. Yıllardır selülitlerinden kurtulamayan Ergen'in son çekilen fotoğraflarında neden basından köşe bucak kaçtığı da ortaya çıktı. Ergen'in bacakları ve kalçasındaki aşırı selülit göze battı.

"Çölde dondurma bulmuş gibi"

Ergen ise bir gün önce gazetecilere röportaj verdikten sonra twitter sayfasın "Oğlumun koruyucu kremini sürüp tuzlu sulu mayosunu yıkayıp kuru olanı giydirirken ve kumlu ayaklarını yıkama gayretindeyken ve ter içindeyken karşımızdan bize doğru yürüyen iki kamera, üç muhabir, dört mikrofonlu muhabir arkadaşlar çölde dondurma bulmuşçasına sorular sordular bize... Ani sorular gereksiz cevapları doğuruyor. Aklımda kalanlar Seren ile dondurma yiyip yemediğim, Madonna'nın sahnesi gibi bir sahnem olacak mı, annemin evinde mi kaldığım,yeni albümüm var mı? Peki ya bekarlığın nasıl gittiği... Artık sezonu acmış bulunduğum gibi ayaklarım sudayken röportaj... Bu telaş toparlanıp, ıslak mayolarımı yeni kitabımın üstüne koyup yeni söylediğimiz suyumuzu ve kova küreklerin tırmığını sahilde unuttuk uf" notu düştü.

MİLLİYET

Haberin Devamı