Türkiye (Son Dakika) 'Neden pahalı pide satıyorsun?' deyip bıçakladı

'Neden pahalı pide satıyorsun?' deyip bıçakladı

Paylaş
'Neden pahalı pide satıyorsun?' deyip bıçakladı

Samsun'da 2 kişi, pahalı pide ve ayran sattığını öne sürdüğü pide salonu sahibi Adem Ak'ı (42) bıçakla bacağından ve çırak olarak çalışan M.C.A.'yı (16) da cam parçasıyla sağ kolundan keserek yaraladı

Samsun İlkadım'da 20 gün önce 19 yaşındaki Alperen A. ile ve arkadaşı Batuhan F., Adem Ak’a ait işyerine giderek pide yedi, ayran içti. Hesabı ödeyen iki kişi iş yeri sahibiyle pahalı pide ve ayran sattığı gerekçesiyle kavga etti. Alperen A. ve Batuhan F. dün yine pide salonuna gidip Adem Ak’a "Neden pahalı pide ve ayran satıyorsun?" deyince aralarında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ardından Alperen A., Adem Ak’ı sol bacağından bıçakla yaraladı. Bu sırada Batuhan F.’nin fırlattığı sandalye iş yerinin camını kırdı. Kırık cam parçası, dükkanda çırak olarak çalışan M.C.A.’nın sağ kolunu kesti. Şüpheliler daha sonra olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Şikayet üzerine soruşturma başlatan polis, iki şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Alperen A. ve Batuhan F. savcılık ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)