Tekirdağ 'Nefes' gösterisi büyük ilgi gördü

'Nefes' gösterisi büyük ilgi gördü

Paylaş
'Nefes' gösterisi büyük ilgi gördü

'Nefes' gösterisi büyük ilgi gördü

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde oluşturulan Paşa Halk Dansları Topluluğu 'Nefes' isimli gösterisi büyük ilgi gördü.

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Paşa Halk Dansları Topluluğu, iki günlük program kapsamında, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde Namık Kemal Üniversitesi ve Süleymanpaşa İlçe Milli Müdürlüğü personelleri ve eğitim kadroları için özel gösteriler sahneledi. Tamamı Süleymanpaşa'da yaşayan gençler ve eğitmenlerden oluşan topluluk, 48 dansçı ve 2 eğitmen olmak üzere 50 kişiden oluşan dev kadrosuyla seyrine doyum olmaz bir gösteri olarak nitelenen Nefes isimli gösterileri ile ayakta alkışlandı.

'GENÇLERİMİZE FIRSAT VERİLİNCE BAŞARI GELİYOR'

Gösterileri izleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Bu gösteriler bizlere Süleymanpaşa'nın gençlerinin, kendilerine fırsat verildiğinde neler başarabileceklerini açık bir şekilde göstermiştir. Bir yıla yakın bir süredir çok ciddi bir emeğin verildiğine bizzat şahit olduğum Nefes isimli bu dans gösterisinin ortaya çıkmasında, bu gençlerin yetişmesinde büyük emekleri olan eğitmenlerimize ve Paşa Halk Dansları Topluluğu projesinin hayata geçmesi için çok çalışan Belediye Başkan Yardımcımız Sabri Çınar'a teşekkür ediyorum. Kısa süre içinde Trakya'da, daha sonra Türkiye'de, sonra yakın komşu ülkelerimizde ve nihayetinde bütün dünyada Süleymanpaşa'mızın adını gururla duyuracaklarına gönülden inandığım gençlerimizi tebrik ediyorum. Gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri için gereken imkânları Süleymanpaşa Belediyesi olarak hayata geçirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı