Spor Neill ve Kewell'a izin çıkmadı

Neill ve Kewell'a izin çıkmadı

Paylaş
Neill ve Kewell'a izin çıkmadı

Bursaspor mağlubiyeti Asya Kupası'ndan sonra izin isteyen Neill ve Kewell'a patladı!

Önümüzdeki sezon Avrupa’da yer almak için Ziraat Türkiye Kupası’na dört elle sarılan sarı-kırmızılı takımda, Gaziantepspor karşılaşması öncesi kırmızı alarm verildi.

Bursa’dan dönüş yolunda bir hayli üzgün olan ve hiç kimseyle konuşmayan Teknik Direktör Gheorghe Hagi’nin, kupadaki çeyrek final ilk randevusu öncesi kaleden, hücum hattına kadar takımda değişikliğe gitmeyi planladığı öğrenildi.

ZAPATA KALEYE, BAROS KADROYA

Rumen hoca, ara transfer döneminde kadroya dahil olan kaleci Zapata’yı fizik eksiğine karşın Gaziantep’te sahaya sürme kararı alırken, uzun bir aradan sonra takımla çalışmaya başlayan Milan Baros’a da hazır olması talimatını verdi.

Teknik patron Hagi’nin, takımla çalışmalara başlayan Milan Baros’u maç kadrosuna alacağı ve karşılaşmanın seyrine göre sahaya sürmeyi düşündüğü ifade edildi.

NEILL VE KEWELL'A İZİN YOK

Rumen çalıştırıcı, Asya Kupası’nda finale kadar yükselen Avustralyalı yıldızlar Harry Kewell ve Lucas Neill’e de izin vermedi. Kewell ve Neill’in bir haftalık izin talebini kesin bir dille geri çeviren Hagi’nin, tecrübeli yıldızlara, Gaziantep’te forma vereceği kaydedildi.

Haberin Devamı