Magazin Netflix’in ‘House of Cards’ için son kararı: Odak noktası ‘Claire Underwood’

Netflix’in ‘House of Cards’ için son kararı: Odak noktası ‘Claire Underwood’

Paylaş
Netflix’in ‘House of Cards’ için son kararı: Odak noktası ‘Claire Underwood’

Hakkındaki cinsel taciz suçlaması nedeniyle popüler dizisi ‘House of Cards’ın yıldızı Kevin Spacey’yle ilişkisini bitiren Netflix, dizinin altıncı ve son sezonunun ‘Claire Underwood’ karakteri etrafında şekilleneceğini açıkladı.

2013 yılından bu yana yayınlanan ve Beyaz Saray’daki ‘iktidar kavgası’nı anlatan Netflix’in kült dizisi ‘House Of Cards’ta Robin Wright’ın hayat verdiği ‘Claire Underwood’, Kevin Spacey’in canlandırdığı muhteris politikacı ‘Frank Underwood’la evli.

Reklam Netflix, taciz suçlamasının ardından “Spacey’nin yer alacağı bir ‘House of Cards’a hiçbir biçimde dahil olmayacağız” demişti. Netflix açıklamasında ‘House of Cards’ın akıbetiyle ilgili görüşmelerin sürdüğü de belirtilmişti. Şirket bugün sekiz yeni bölümle dizinin veda edeceğini açıkladı. Altıncı ve son sezon, ‘Claire Underwood’un etrafında şekillenecek. ‘Gore’ da yok Netflix’in Spacey’ye tavrı ‘House of Cards’la sınırlı değil.

Şirket, ünlü oyuncunun hem yapımcılığı hem başrolünü üstlendiği ‘Gore’ adlı filmi de göstermeyeceğini duyurdu.

Ne olmuştu?


Aktör Anthony Rapp, 14 yaşındayken Spacey’in evinde düzenlenen partiye gittiğini, konukların ayrılmasının ardından Spacey’in kendisini yatağa iterek üzerine çıktığını anlatmıştı. Rapp, sarhoş olduğunu söylediği ünlü aktörü ittiğini ve evden ayrıldığını aktarmıştı.

Rapp’in bu sözleri üzerine Spacey, “30 seneyi aşkın önceki bu olayı hatırlamıyorum. Ancak dediği gibi davrandıysam çok sarhoş olduğum bir andaki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl yaşattığım duygular için de özür diliyorum” demiş ve ‘hayatını eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçtiğini’ açıklamıştı. Ünlü oyuncu hakkında başka suçlamalar da ortaya atılmıştı.

Haberin Devamı