Ekonomi New Holland 7/24 çiftçinin hizmetinde...

New Holland 7/24 çiftçinin hizmetinde...

Paylaş
New Holland 7/24 çiftçinin hizmetinde...

Çitfçilere en kaliteli hizmeti sunmak için 444 0 648 numaralı çağrı merkezini 24 saat hizmetle yenileyen New Holland, destek verdiği çiftçilerden çok olumlu geri dönüşler alıyor

Geliştirdiği ileri tarım teknolojileriyle 1954’ten beri Türkiye’de modern tarımın öncüsü olan TürkTraktör, güçlü donanım ve yüksek performanslı traktör ve tarım makinelerinin yanı sıra, çitfçilere sunduğu sürekli ve kaliteli hizmet ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Türk çiftçisinin en çok tercih ettiği traktör markalarından olan New Holland’ın Çağrı Merkezi, tüketicinin ihtiyaç ve sorularını en iyi şekilde yanıtlamak üzere 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Çiftçiler, her türlü soru ve ihtiyaçları için 444 0 648 numaralı New Holland’ın Çağrı Merkezi’ni arayarak, ihtiyaç duydukları desteği ve yardıma, çağrı merkezi yetkililerinden ulaşabiliyor.

Genelde ürün özellikleri ve uygulamalar hakkında bilgi isteyen çiftçilerin aradığı çağrı merkezine; yeni ürün almak isteyen, yol yardımı ihtiyacı duyan ya da tarlada sürüm yaparken bir sorunla karşılaşan tüketiciler de başvuruyor.