Dünya New York metrosunda yaşlı bir kadını tekmeleyen saldırgan yakalandı

New York metrosunda yaşlı bir kadını tekmeleyen saldırgan yakalandı

Paylaş
New York metrosunda yaşlı bir kadını tekmeleyen saldırgan yakalandı

İnternette ilgi çekmek için New York metrosunda yaşlı bir kadını tekmeleyen saldırgan sosyal medyada infial yarattı. İnternetteki tepkiler üzerine harekete geçen polis yine internet üzerinden gelen ihbarlar sayesinde saldırganı yakaladı. Polis küresel destek için teşekkür etti

ABD New York metrosundaki yaşlı bir kadına saldırı anları internette hızla yayılmıştı. Görüntülerde siyahi bir adam, 78 yaşındaki kadına defalarca tekme ve yumruk atıyordu. Etraftakiler yardım etmek yerine vahşet anlarını cep telefonlarından kameraya çekerken, saldırgan siyahilerin şiddet eylemlerini paylaştıkları ‘worldstarhiphop'ı kastederek, “İşte bu video Worldstar’a konur” diyordu.

Haberin Devamı

İHBAR YAĞDI

Korkunç saldırı kısa sürede milyonlarca kez izlendi ve sosyal medyada adeta infiale yol açtı. New York polisi de internet üzerinden saldırganı tanıyan ve görenlerden yardım istedi. Gelen ihbarlar sayesinde saldırganı kısa sürede teşhis edip yakalayan polis dün şu açıklamayı yaptı: “Dünya çapındaki ilginiz ve yardımlarınızla savunmasız yaşlı bir kadına saldıran şüpheli Marc Gomez (36) gözaltına alınmıştır.”

Silah ve uyuşturucu bağlantılı suçlardan sabıkası bulunan saldırgan Marc Gomez, kendisinin kadına değil evsiz kadının ona saldırdığını iddia etti. Saldırgan önceki gün gözaltına alındı.