Yaşam Nexus 6P'nin bükülme krizi gündemde!

Nexus 6P'nin bükülme krizi gündemde!

Paylaş
Nexus 6P'nin bükülme krizi gündemde!

Apple'ın geçtiğimiz yıl duyurduğu iPhone 6 Plus modeliyle gündeme gelen “akıllı telefonların bükülme” sorunu şimdi Nexus 6P modeli için gündemde

Bir süre önce sizlere Nexus 6P’ye işkence testi isimli bir videoyu aktarmıştık. İlgili videoyu aşağıda da bulabilirsiniz. Bu video kullanıcıları adeta ikiye ayırdı. Çünkü videoyu çeken YouTube kanalı, Nexus 6P modelinin kolayca bükülebildiğini iddia ediyor. Hatta “küçük bir çocuk bile rahatça bükebilir” şeklinde bir cümle kullanıyor. Dolayısıyla Nexus 6P hakkında şu günlerde bir karışıklık söz konusu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl iPhone 6 Plus fiyaskosundan sonra kullanıcılar hemen her telefon için aynı soruyu sormaya başlamıştı. Telefonların kolay bükülmesi, özellikle ekran büyüdükçe daha önemli bir sorun haline geliyor. Nexus 6P modelinde de hatırı sayılır derecede büyük bir ekran (5.7 inç) ve metal gövde var. Dolayısıyla eğer bu cihaz kolay bükülüyorsa, satış rakamları için hiç iyi olmayacaktır.

Huawei tarafından üretilen Nexus 6P modelinin muhtemel bükülme sorunu önümüzdeki günlerde ortalığı çok daha fazla karıştıracaktır. Telefonun gövdesinin tek parça alüminyum olduğu biliniyor ancak eğer 7000 serisi alüminyum değilse, bu telefon da iPhone 6 Plus modeliyle aynı kaderi paylaşabilir.

Yeni Samsung Galaxy A5’in teknik özellikleri basına sızdı!

Haberin Devamı