Spor Ngcongca herkesi peşine taktı

Ngcongca herkesi peşine taktı

Paylaş
Ngcongca herkesi peşine taktı

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor Güney Afrikalı yıldız oyuncu Anele Ngcongca'nın peşinde

Spor Toto Süper Lig'de zorlu bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe'de, Teknik Direktörü Aykut Kocaman, gelecek sezonun transfer hedeflerini netleştirmeye başladı.

Şike süreci nedeniyle geçtiğimiz sezonun başında bazı oyuncularını kaybeden sarı-lacivertliler, transfer ettiği isimlerden ise beklediği verimi alamadı.

Yurtdışı piyasasında aktif olmayı amaçlayan Fenerbahçe, gözünü Genk'in yıldızı Anele Ngcongca'ya dikmiş durumda. Güney Afrika kaynaklı Sport Live'ın haberine göre, Belçika'dan ayrılmak isteyen 24 yaşındaki sağ-bek için Beşiktaş ve Trabzonspor'la birlikte Fenerbahçe'nin de ismi geçiyor.

Ancak, Güney Afrikalı yıldız için, en ciddi ilgi, sarı lacivertli ekipten gelmiş durumda. Habere göre, Bordeaux forması giyen Michael Ciani'yi de kadrosuna katmak isteyen Kocaman, ikinci sezonunda da kiralık olarak takımda yer alan Joseph Yobo'nun bonservis durumuna göre, hem Ciani hem de Ngcongca için girişimlerini başlatacak.

Yobo'nun Everton'da kalması halinde, Fenerbahçe, iki oyuncu için de teklifini sunacak. Avrupa'nın birçok kulübünün transfer listesinde bulunan Anele Ngcongca'nın, Genk ile Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşamış olması, oyuncuyu Fenerbahçe'nin gözünde daha da çekici hale getiriyor.

Goal.com

Haberin Devamı