Spor Niang'dan çok şık gol

Niang'dan çok şık gol

Paylaş
Niang'dan çok şık gol

Al Sadd, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Sepahan'a 2-1 yenilmesine rağmen yarı finale yükseldi

Katar kulübü Al Saad, ilk maçı 1-0 kaybetmiş, ancak federasyon İran temsilcisini cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle 3-0 hükmen mağlup saymıştı.

Bu skorun avantajıyla ikinci maça çıkan Al Sadd, konuk ekibin ilk yarıda bulduğu iki golle turu zora soktu. Katar kulübünde forma giyen eski Fenerbahçeli Mamadou Niang ve eski Galatasaraylı Abdul Kader Keita, özellikle ilk devrede fazla varlık gösteremedi.

Maça çok hızlı başlayan konuk ekip, Emad Mohammed'in 6. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından da baskılı oyununu devam ettiren Sepahan, 27. dakikada savunma oyuncusu Hassan Ashjari'nin golüyle farkı ikiye çıkardı.

İkinci 45 dakikada açık bir futbol sergileyen Sepahan, savunmada büyük boşluklar verdi. Ev sahibi ekip, özellikle Keita ve Niang'la bulduğu fırsatları değerlendiremedi.

85. dakikada Niang, iki rakip oyuncudan sıyrılıp şık bir vuruşla topu Sepahan ağlarına gönderdi ve maçın skoru belirledi. Bu sonuçla Al Sadd, 22 yıllık bir aranın ardından Asya Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6097","6097","201109","6097-8.jpg");