Kültür - Sanat Nicolas'a rol arkadaşı aranıyor
Paylaş
Nicolas'a rol arkadaşı aranıyor

Nicolas Cage, Hayalet Sürücü-2 filminin Pamukkale'de çekilecek sahnelerinde oynamak için ailesi ile birlikte Türkiye'ye geldi

Pamukkale’de çekilecek olan ve başrollerini tanınmış Holywood yıldızları Nicolas Cage ve Eva Mendes’in paylaştığı ’Hayalet Sürücü-2’ (Ghost Rider-2) filminin final sahnelerinde rol alacak figüran seçimleri başladı.

Haberin Devamı

Romanya’da başlayan ve yüzde 70’lik bölümünün çekimi tamamlanan ’Hayalet Sürücü-2’ filminin geri kalan ve finali oluşturulan bölümlerinin çekimleri Kapadokya ve Pamukkale’de yapılacak. Filmin finali, 24 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Pamukkale’deki Antik Hierapolis Kenti ve antik tiyatroda çekilecek.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4485","4485","201101","4485-1.jpg");

Hollywood yıldızlarının rol aldığı filmin Pamukkale çekimleri için Denizli’de figüran aranmaya başlandı. Valente Ajans Cast Direktörü Ebru Bayburtlu tarafından yürütülen figüran seçmelerine ilk günden itibaren yoğun bir katılım oldu. Adayların, Ebru Bayburtlu tarafından Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde çekilen fotoğraflarının yönetmen Brayn Taylor’a yollanacağı, seçilecek kişilerin ise filmde rol alacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Boy ölçülerinden ayakkabı numaralarına kadar tüm bilgileri toplanan figüranlar büyük heyecan yaşadı. Pamukkale’deki çekimler için Denizli’den 76’sı erkek, 25’i kadın, toplam 101 figüranın görev alacağı öğrenildi. Figüranların ağırlıklı olarak zengin işadamı ve eşi rollerini üstleneceği ifade edildi.

Bayburtlu, "Bu filmin Türkiye’ye sağlayacağı reklam, bundan sonra önemli film şirketlerinin de Denizli ve Kapadokya’yı tercih etmesine sebep olacak. Hayalet Sürücü-2 filminin Türkiye’de çekilecek olması ülke tanıtımı açısından büyük önem taşıyor" diye konuştu.