Niğde Niğde Belediyesi geleneksel iftar sofraları kuruyor

Niğde Belediyesi geleneksel iftar sofraları kuruyor

Paylaş
Niğde Belediyesi geleneksel  iftar sofraları kuruyor

Niğde Belediyesi geleneksel iftar sofraları kuruyor

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Belediye Başkanı Emrah Özdemir geleneksel iftar sofralarında vatandaşlarla ile bir araya geldi.
İnsan odaklı hizmet anlayışı ile her fırsatta hemşehrileri ile bir arada olmaya özen gösteren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir geleneksel iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Niğde Belediye Başkanlığı ilkini Efendibey Mahallesi Suat Baykal Caddesinde kurduğu geleneksel iftar sofrasının ikincisini İlhanlı Mahallesi 76. Sokakta kurdu.

İftar öncesi gelen misafirleri masaları tek tek gezerek selamlayan Başkan Özdemir, "Güzide şehrimiz Niğde’mizde manevi değerlerimize sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizin perçinlemek adına geleneksel iftar sofralarımızda hemşehrilerimizle bir arada olmaya devam ediyoruz. Tüm hemşerilerimizin Ramazan ayını dolu dolu maneviyatına uygun bir şekilde yaşamasını temenni ediyor, yoğun katılımla sofralarımızı onurlandıran vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.
Yoğun katılımla gerçekleşen Niğde Belediyesi Geleneksel İftar Sofraları 16 Mayıs Perşembe günü Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs yerleşkesinde, 24 Mayıs Dere Mahallesinde, 31 Mayıs Cuma günü Kent Meydanında kurulmaya devam edecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı