Merkez Niğde’de 11 milyon fidan dikilecek

Niğde’de 11 milyon fidan dikilecek

Paylaş
Niğde’de 11 milyon fidan dikilecek

Niğde’de 11 milyon fidan dikilecek

Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE,(DHA)- NİGDE'de Tarım ve Orman Bakanlığınca 11 Kasım'da gerçekleştirilecek fidan dikme etkinliğiyle ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün "11 Milyon Fidan Dikim Etkinliği" kapsamında 11 Kasım saat 11.11'de başlayacak olan "Fidan Dikim Etkinliği" bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı, Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında yapıldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Türkiye genelinde büyük bir kampanyanın startının 11 Kasım'da verileceğini söyledi. 11 Kasım saat 11.11'de 11 milyon fidanın toprakla buluşacağını hatırlatan Şimşek, "Niğde'ye yakışır bir şekilde tüm kamu kurumlarımız, STK'larımız, üniversitemiz, hep birlikte bu kampanyayı en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Maalesef ilimiz toprak varlığı açısından çok zengin değil. Toplam yüz ölçümümüzün sadece yüzde 8'i ormanla kaplı. Bu nedenle kampanyamız şehrimiz için daha da büyük önem taşıyor. Sadece bu kampanyalarda değil her fırsatta ilimizde fidan dikme gayreti içerisindeyiz."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı