Niğde Niğde’de Bayram tedbirleri alındı

Niğde’de Bayram tedbirleri alındı

Paylaş
Niğde’de Bayram tedbirleri alındı

Niğde’de Bayram tedbirleri alındı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güven içerisinde tatil geçirmelerini sağlamak için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Vali Şimşek, Niğde’de bayram tatili boyunca 570 jandarma ve 160 polisin görev yapacağını kaydetti.
Bayram öncesi ve sonrası Niğde’de gerekli önlemlerin alınması için planlamaların yapıldığını belirten Vali Şimşek: “Ramazan Bayramı tatili süresince, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini ve sürücülerin trafik kural ihlal davranışlarının en aza indirilmesini sağlamak amacıyla, özellikle bayramın öncesi ve sonrasını kapsayacak trafik tedbirleri alınmıştır” dedi
Alınan tedbirler ile ilgili bilgi veren Vali Şimşek şöyle devam etti:
"Trafik kazalarını önlemek için Bayram süresince trafiğin yoğun olduğu bölgelerde tatilin başlangıç ve bitiş tarihlerinde, Drone ve İHA türü hava taşıtlarından trafik düzenleme ve denetleme faaliyetleri gerçekleştirilecektir. “Maket/Model Trafik Ekip Araçları”nın temiz bir şekilde ve tepe lambalarının çalışır vaziyette bulundurulmasının sağlanması ve denetimlerde, sürücü ve yolcularla saygı ve nezaket kuralları çerçevesinde “Yüz Yüze İletişim” kurulacaktır. Otobüs denetimlerine özel önem verilerek terminal ve izin verilen yerler dışında, şehirlerarası otobüslerin kalkışlarına müsaade edilmeyecek, şehir içi ve şehirlerarası otobüslerde sivil personel görevlendirilecektir. Niğde’de bayram tatili boyunca 570 jandarma ve 160 polis görev yapacak” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı