Gündem Nihat Doğan'a 'alıkoyma' suçlaması

Nihat Doğan'a 'alıkoyma' suçlaması

Paylaş
Nihat Doğan'a 'alıkoyma' suçlaması

Türkücü Nihat Doğan hakkında şoke eden iddia! Buket Aydın'la Kanal D Haber'de Nihat Doğan'ın, iki kız kardeşi alıkoyduğu iddia edildi. Suçlamalarla ilgili olarak Nihat Doğan karakolda ifade verdi

Nihat Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Buket Aydın'la Kanal D Haber'in ulaştığı kızların ailesi, türkücü Nihat Doğan’ın çocuklara harçlık vererek evine çağırdığını ve kızlarına 2 saatten fazla ulaşamadığını iddia etti. Kızlarının Nihat Doğan'ın evinde olduğunu öğrenen ailenin polise yaptığı şikayeti değerlendiren ekipler aile ile birlikte türkücü Doğan'ın evine baskın düzenledi.

Ancak ailenin iddiasına göre Nihat Doğan polislerin gelmesinden kısa süre önce evini terk etti. Polis ekiplerinin Doğan'ı evde bulamamasından kısa süre sonra kız çocuklarının evlerine döndüğü bilgisini alan polis, yaşı küçük olan çocukların bilgisine başvurdu.

İşte Kanal D Haber'in özel haberi

KIZLARIN AİLESİ KONUŞTU

Buket Aydın'la Kanal D Haber'e konuşan anne, 'Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var' dedi.

Haberin Devamı

Nihat Doğan, ifadesinde kendisi balkonda otururken, 11 ve 17 yaşındaki iki kızı gördüğünü ve onları kahve içmeye çağırdığını söyledi. Ardından bu durumun kendisinin karakolluk olmasına neden olduğunu söyledi.

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Nihat Doğan polis merkezinde ifade verdi. İfadesinin alınmasının ardından Nihat Doğan savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Savcılık ailenin iddialarını ve serbest bırakılan Doğan'ın ifadesini göz önünde bulundurarak kararını verecek.

SUÇLAMALARA NE YANIT VERDİ?

'RÖPORTAJ TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ'

Soruşturma ile ilgili türkücünün menajeri Serdar Eriş;

Olay şöyle: Göktürk'teki Nihat Bey'in evi caddeye bakan bir yerde, orada da öğrenciler görmüşler Nihat Bey'i işte resim çekilme olayı için gelmişler. Oradaki öğrenciler geliyor yani kızlı erkekli çocuklar geliyor işte Survivor'dan dolayı... Biri de 'Sizin çocuk Nihat Doğan'ın olduğu siteye mi gitmiş' bir şeyler demişler babasına, babası da gitmiş polis karakoluna 'Nihat Doğan benim çocuklarımı alıkoydu. Halbuki çocuklar resim çekilip çıkmışlar.'

Buket Aydın'la Kanal D Haber'in araştırmasının ardından bir açıklama da Nihat Doğan’ın avukatı Abdürrahim Elitaş'tan geldi. Elitaş , “Aslı astarı olmayan bir iddia bu. Zaten normalde şikayetçi dahi değiller yani. Şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok” dedi. Avukat ailenin şikayetçi olmadığını belirtse de kızların annesi davanın takipçisi olacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Olayın duyulmasının ardından Nihat Doğan, Kanal D Haber'in röportaj teklifini geri çevirdi.

NİHAT DOĞAN'DAN TEPKİ ÇEKEN TWEET

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi Türkiye’yi derinden yaralamıştı. Sosyal medyada konu hakkında milyonlarca paylaşım yapılırken türkücü Nihat Doğan’ın attığı tweet büyük tepki çekmişti.

Tepkiler üzerine Nihat Doğan attığı tweeti daha sonra silmişti.

İşte Nihat Doğan'ın o tweeti: