Magazin Nihat mı gitti Özge mi?

Nihat mı gitti Özge mi?

Paylaş
Nihat mı gitti Özge mi?

Survivor Ünlüler Gönüller yarışmasında Özge Ulusoy elendi

Survivor'da yine eleme heyecanı vardı. SMS oylamasına kalan Nihat Doğan ve Özge Ulusoy kozlarını paylaştı.

Survivor'da bu hafta da nefes nefese bir eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılardan Nihat Doğan ve Özge Ulusoy ikilisi SMS oylamasına kalmıştı. Acun'un açıkladığı oylama sonuçlarına göre Özge Ulusoy adaya veda ederken, Nihat Doğan direkten dönmüş oldu.

Yarışmada son dönemece girilirken merakla beklenen soru cevabını buldu ve adada kalacak isim belli oldu. Nihat Doğan ile Özge Ulusoy'un kapıştığı SMS oylamasında sürpriz yaşanmadı ve Nihat Doğan yarışmaya devam etme hakkı kazandı. Nihat Doğan, Taçmin, Derya Büyükuncu ve Taner'in son 4'e kaldığı yarışmada elenen son isim Özge Ulusoy oldu.

Survivor'da bu hafta da nefes nefese bir eleme heyecanı yaşandı. YarışmacılardanNihat Doğan ve Özge Ulusoy ikilisi SMS oylamasına kalmıştı. Acun'un açıkladığı oylama sonuçlarına göre Özge Ulusoyadaya veda ederken, Nihat Doğan direkten dönmüş oldu.

Yarışmada son dönemece girilirken merakla beklenen soru cevabını buldu ve adada kalacak isim belli oldu. Nihat Doğan ile Özge Ulusoy'un kapıştığı SMS oylamasında sürpriz yaşanmadı ve Nihat Doğan yarışmaya devam etme hakkı kazandı. Nihat Doğan, Taçmin, Derya Büyükuncu ve Taner'in son 4'e kaldığı yarışmada elelenen son isim Özge Ulusoy oldu.

Haberin Devamı