Magazin 'Nihat yurda dönerse ben giderim'

'Nihat yurda dönerse ben giderim'

Paylaş
'Nihat yurda dönerse ben giderim'

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin eşi Dicle Seçkin ile beraber Bebek'te dondurma yerken Star Tv Süper Starlife kameralarına görüntülendi

Ayakligazete.com'un haberine göre habercilerin kendisini görüntülediğinden habersiz çevredeki insanlara muziplikler yapan ünlü komedyen kameraları görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Babamdan alışkınım böyle o her insana selam verirdi diye kendisini savunan Seçkin yakında balayına çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Muhabirin yakında aileye yeni bir fert katılır mı sorusuna "Küçük bir Osman'a hayır demeyiz" dedi. Kendisini Ali kaptana benzetenlere de şu yanıtı verdi: "Ali kaptan çok sert mizaçlı ben öyle değilim ama diziyi takip ediyorum, bana malzeme çıkıyor, gösterilerimde kullanıyorum."

"NİHAT YURDA DÖNÜYORSA BEN GİDERİM"

Nihat Doğan'ın Türkiye ye dönmesiyle ilgili "o yurda dönüyorsa, bizim bu yurdu terk etmemiz lazım bu yüzden eşimle tatile çıkıyoruz" diyen Yavuz Seçkin muhabirin Nihat Doğan döndü yanıtının üzerine şaşkınlıkla "geldi mi bilseydim bugünden giderdim" dedi.


"HERKESİN DİLİ KENDİNE"

Ünlü komedyen Okan Bayülgen'in Cem Yılmaz'ı eleştirmesi konusunda "herkesin dili kendine, herkesin komedi anlayışı farklı bir kere Cem Yılmazla Okan Bayülgen aynı kulvarda değil" dedi.

Haberin Devamı

(Ayakigazete.com)