Magazin Nikahı ailesini perişan etti!

Nikahı ailesini perişan etti!

Paylaş
Nikahı ailesini perişan etti!

Nikahı ailesini perişan etti!

Özge Ulusoy, defile için gittiği Çeşme’de yapımcı Ferruh Taşdemir ile nikah masasına oturdu, genç kadının annesi üzüntüden hastanelik oldu. Ulusoy'un, Yeditepe Üniversitesi’nden arkadaş olduğu Taşdemir’le bir gecede evlilik kararı alması ailesini şoke etti.

Haberin Devamı

Annesi Armağan Ulusoy, kızının evleneceğini öğrenir öğrenmez erkek kardeşiyle birlikte İstanbul’dan Çeşme’ye uçtu. Mankenin Ankara’da yaşayan babası da soluğu İzmir’de aldı. Anne Ulusoy, kızını vazgeçirmek için uzun süre dil döktü. Düğünü basan ve olay çıkaran Armağan Hanım, “Hakkımı helal etmeyeceğim” diye bağırdı. Ardından fenalaşıp ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ulusoy'un ablası Doçent Nilay Ulusoy, kardeşinin bunu yapmaya hakkı olmadığını söyledi. Öfkeli abla, “Ailemiz mahvoldu. Biz bu evliliğe karşıyız. Hiç birliktelik yaşamadığı biriyle evleniyor. Bu işin bir kız istemesi, tanıma süresi olmalı” dedi.Her şeyden nikah günü haberdar olduklarını belirten Nilay Ulusoy, kardeşinin nikah şahitliğini yapan Demet Akalın ve Bilge Kara’yı suçladı: “Özge’yi etkileyip apar topar böyle bir evliliğe neden oldular. Kardeşim aklını yitirmiş gibi; bizden kimseyle görüşmüyor. Alt üst olduk. Bu saatten sonra kolay kolay konuşacağımızı sanmıyorum.”

Haberin Devamı