Magazin Nil Karaibrahimgil ve Kalben'den şiddet protestosu

Nil Karaibrahimgil ve Kalben'den şiddet protestosu

Paylaş
Nil Karaibrahimgil ve Kalben'den şiddet protestosu

Kalben ve Nil Karaibrahimgil, güvenlik görevlisinin bir kadın müşteriyi darbettiği gerekçesiyle Dorock XL’taki konserlerini iptal etti. İkili bunu Twitter’da duyurdu

Geçen ay, genç bir kadın Dorock XL Beşiktaş’ta özel güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia etmiş, vücudunda oluşan morlukların fotoğraflarını da Twitter’da paylaşmıştı. Bu iddia üzerine mekân sahibi de “karşılıklı darp” açıklaması yapmıştı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ

Bu gelişme üzerine mekânla konser anlaşması yapan Kalben ve Nil Karaibrahimgil, programlarını değiştirdi, konserlerini iptal etti. İki sanatçı da aldıkları iptal kararını sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurdu.

Kalben Twitter’a “29 Mart Dorock XL konserimiz gerçekleşmeyecektir. Emeği geçen, bilet alan herkese teşekkür ederiz. İadeler yapılacaktır. Yine bir yerlerde müzikle buluşacağız” diye yazdı.

'KIZ ÇOCUKLARI BİR ÜLKENİN ANNESİDİR'

Nil Karaibrahimgil de aynı platformda, boynunda “Kız çocukları bir ülkenin annesidir” yazılı fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düştü: “Dorock konserimiz iptal. Yeni buluşma yer ve zamanlarımızı yazacağım.”