Bilim - Teknoloji Nintendo Wii U, yakında bizlerle
Paylaş
Nintendo Wii U, yakında bizlerle

Nintendo'nun yeni oyun konsolu hakkında bir sürü dedikodu yapıldı. Project Cafe adındaki gizemli prototipi hakkında da epey konuşuldu. Şimdi ise Wii U ile gerçek yüzünü görüyoruz

Nintendo son hamlesini yaptı ve en sonunda yeni oyun konsolunu görücüye çıkarttı. Wii U adını alan konsol beklendiği gibi HD desteği ile birlikte geliyor. Böylece daha gelişmiş grafikler, daha güzel bir oynanış biz oyun severleri bekliyor.

Haberin Devamı

Kontrolörler Çok Özel

Nintendo Wii U'nun en ilgi çeken özelliklerinden biri de, konsolun 6.1 inch'lik ekrana sahip kontrolörleri. Bu oyun kumandalarındaki ekranlar, o esnada televizyona ihtiyaç olursa kullanılmak ve video sohbeti yapabilmek için tasarlanmış. Öte yandan yeni konsolun grafik gücü olarak da, bir önceki versiyonun çok ötesinde olduğunu söylüyor Nintendo.

Wii U'ya gelecek oyunlar ise çok ilgi çekici: Batman: Arkham City, bir Assassin's Creed oyunu , Dirt, Ghost Recon Online, Tekken, Metro Last Light, Aliens Colonial Marines, Ninja Gaiden 3: Razor's Edge, and Darksiders II. Konsolun önümüzdeki sene piyasada olması bekleniyor.

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı