Magazin Niran Ünsal'dan Naşide Göktürk itirafı

Niran Ünsal'dan Naşide Göktürk itirafı

Paylaş
Niran Ünsal'dan Naşide Göktürk itirafı

Naşide Göktürk'ün yakın dostu Niran Ünsal: : İlk günden beri her şeyi biliyorduk

Bir süredir kanser tedavisi gören Naşide Göktürk'ün vefat ettiği haberi sanat camiasını yasa boğdu.

Hastalık süresince Naşide Göktürk'ün yayından ayrılmayan Niran Ünsal katıldığı televizyon programında ünlü sanatçı ile ilgili konuştu.

Niran Ünsal, Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı ve yakın dostunun ardından hissettiklerini şu sözlerle anlattı:

"Müziğe gerçekten emek veren herkesin başısağolsun.

Naşide bu işi yaptığı süre içerisinde gerçekten dürüst, ahlaklı, kişilikli, kimlikli bir biçimde müzik icra etti.

Naşide için söylenecek o kadar çok söz var ki arkadaşlar...

Benim 20 küsür yıllık dostluğum var. O benim manevi ablamdı.

Hani derler ya, müzik camiasında sanat camiasında gerçek sotluklar yok diye.. Var, olmaz mı? Tabii ki var! Karşındaki insana hangi gözle baktığın çok önemli.

Naşide benim kıymetlimdi. Biz onunla son 14-15 ay içerisinde çok az ayrı kaldık.

Gönül bağı olarak birbirimize çok bağlıydık. Naşide çok uzun süredir Bodrum'da. Yaz dönemi. Bodrum ünlü kaynıyor. Bir tane insan yok yanında...

Neden bu vefasızlık? Bugün ona yarın bize bu ölüm. Bu kadar mı dünya malı gözümüzü bürüdü? Hiç mi ölümü hatırlamaz insanoğlu. Naşide çok kıymetli bir insandı. Naşide, bu sektörde 'sanatçı' denilebilecek ender isimlerdendi.

"BİZ İLK GÜNDEN BERİ HER ŞEYİ BİLİYORDUK"
Naşide'ye 15 ay önce 'küçük hücreli akciğer kanseri' teşhisi konduğunda, karaciğerde, pankreasta ve beyinde metastas vardı. Biz ilk günden beri her şeyi biliyorduk ama Naşide'nin hayata tutunması için ona dört kolla sarıldık.

Naşide'nin annesi Nimet Teyze çok üzgün, çok perişan. Yaşı kaç olursa olsun her evlat anne için çocuktur. Nimet Teyze'nin ne hissettiği nasıl tarifsiz acılar içinde olduğunu üç aşağı, beş yukarı tahmin edebililirim ama asla onu anlayamam. Onun şuan ciğeri yanıyor. Evladı gitti... Ve ikinci çocuğunu kaybetti.

Önceki yıllarda Naşide'nin ablası vefat etmişti. Naşide kendi isteği üzerine uzun zamandır Bodrum'da yaşıyordu. Tedaviye Bodrum'dan gelip gidiyordu. Bitez'de annesiyle birlikte aynı evde yaşıyordu. Evde yardımcısı vardı, bir de aynı site içerisinde akrabaları... Benim Naşide için duadan başka isteyebileceğim başka bir şey yok. "

NAŞİDE GÖKTÜRK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Ünlü şarkıcı Naşide Göktürk, Bodrum'da son yolculuğuna uğurlandı. Göktürk'ü son yolculuğunda sevenler yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı