Türkiye (Son Dakika) Nişantaşı'nda vücuduyla cam kapıyı kırdı ve bir gecede 4 iş yerini soydu!

Nişantaşı'nda vücuduyla cam kapıyı kırdı ve bir gecede 4 iş yerini soydu!

Paylaş
Nişantaşı'nda vücuduyla cam kapıyı kırdı ve bir gecede 4 iş yerini soydu!

İstanbul Nişantaşı’nda girdiği kırtasiyenin cam kapısını vücuduyla kıran, bir gecede 4 iş yerine giren ve poliste 38 adet suç kaydı bulunan gencin, adeta bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı

Şişli Nişantaşı’nda bir gecede 4 iş yerine girerek hırsızlık yaptıktan sonra, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’ne bağlı devriye gezen ekipler tarafından fark edilen Yavuzhan K., yaşanan kovalamaca sonucunda yakalandı ve çıkan arbedede bacağından vuruldu.

VÜCUDUYLA CAM KAPIYI KIRDI

4 iş yerine giren hırsızın, kırtasiye dükkanının cam kapısını nasıl kırdığı merak konusuydu. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, hırsızın kapıyı vücuduyla kırarak tuzla buz ettiğini belirledi.

SUÇ MAKİNESİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’ne bağlı devriye ekipler tarafından kıskıvrak yakalanan hırsızın suç makinesi olduğu görüldü. Şahsın hırsızlık ve benzeri suçlardan poliste 38 adet suç kaydı bulunduğu, 1 adet de araması olduğu öğrenildi. Olay sonrası hastaneye kaldırılan hırsızın, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İşte güvenlik görüntüleri;

Haberin Devamı