Gündem Nitrik asit olduğundan şüphelenilen 100 litrelik sıvı ele geçti

Nitrik asit olduğundan şüphelenilen 100 litrelik sıvı ele geçti

Paylaş
Nitrik asit olduğundan şüphelenilen 100 litrelik sıvı ele geçti

Adana'da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilin bagajından, patlayıcı yapımında kullanılan nitrik asit olduğundan şüphelenilen 50'şer litrelik 2 bidon içerisinde menşei belirlenemeyen sıvı madde ele geçirildi

Çakmak Caddesi’nde devriye görevi yürüten sivil Güven Timleri, her tarafı toz içerisinde olan otomobilden şüphelenerek kontrol etmek istedi. Sivil ekiplerin ’dur’ uyarısına uymayan otomobil, cadde çıkışında motosikletli timlerin yolunu kesmesi üzerine durdu.

Haberin Devamı

Araçtan indirilerek, cep telefonlarına el konulan 2 kişi gözaltına alındı. Güven Timleri, içi, camları ve kaportası toz içindeki otomobilin bagajında, patlayıcı yapımında kullanılan nitrik asit olduğundan şüphelenilen 50’şer kiloluk iki bidon içerisinde menşei belirlenemeyen sıvı bulundu.

Polise ilk ifadelerinde, aracı bir arkadaşlarının emanet olarak kendilerine verdiğini ileri süren şüpheliler, "Adana’ya getirmemizi söyledi. İçinde ne olduğunu bilmiyoruz" dedi. Şüpheli araç ve içindekiler incelenmek üzere Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

DHA