Gaziantep Nizip'te, kan bağış kampanyası

Nizip'te, kan bağış kampanyası

Paylaş
Nizip'te, kan bağış kampanyası

Nizip'te, kan bağış kampanyası

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'in Nizip ilçesinde; 'Yardımsever Olmak Kanımızda Var( sloganıyla Nizip Ticaret Odası tarafından kan bağış kampanyası başlatıldı. Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, kan bağış kampanyasına bütün Niziplileri beklediklerini ifade etti.

Bölge ekonomisinin ve ihracatın gelişmesi için yürüttüğü projelerle üyelerine büyük hizmetler veren Nizip Ticaret Odası, sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor. 'Yardımsever Olmak Kanımızda Var' sloganıyla başlatılan kan bağış kampanyasının 11 Nisan 2019 Perşembe günü saat gerçekleştirileceğini ifade eden Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, kan bağışı için herkesi beklediklerini belirterek, şöyle dedi:

"Bilindiği üzere kan, üretimi gerçekleşemeyen ve sadece insandan elde edilebilen tek maddedir. Kaynağı sadece insanda olan kan, ülkemizde gönüllü kan bağışçısı sayısı yeterli olmadığı için toplanan ve saklanan miktar olarak ne yazık ki ihtiyaca cevap vermemektedir. Bu nedenle Nizip Ticaret Odası olarak yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Türk Kızılayı Nizip Şubesi işbirliği ile kampanya düzenliyoruz. Unutmayalım ki kan bağışı hem vücudumuz açısından hem de toplum açısından çok önemlidir. Çünkü kan bağışı sadece bir kampanya faaliyeti değil, aynı zamanda bilinçlendirme faaliyetidir. Bir can kurtarmak adına yapılacak olan önemli bir sosyal sorumluluk projemize üyelerimizin ve tüm Nizip halkının desteklerini bekliyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı