Yaşam No Man's Sky'ın çıkış tarihi belli oldu

No Man's Sky'ın çıkış tarihi belli oldu

Paylaş
No Man's Sky'ın çıkış tarihi belli oldu

Bu yılın en merak edilen oyunlarından biri olan No Man’s Sky’ın çıkış tarihi, Paris Oyun Haftası kapsamında resmi olarak duyuruldu

E3 2014 kapsamında tanıtıldığı günden beri oyunseverlerin hayallerini süsleyen No Man’s Sky‘ın çıkış tarihi sonunda belli oldu. Paris Oyun Haftası’na katılan Hello Games stüdyosu, merakla beklenen yeni bağımsız oyunlarının çıkış tarihini açıkladı. Hello Games’in açıklamasına göre No Man’s Sky, 2016 yılının Haziran ayında oyunseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Birleşik Krallık menşeli bağımsız oyun stüdyosu tarafından geliştirilen No Man’s Sky, PlayStation 4 ve PC’ye yönelik olarak hazırlanıyor. Hello Games tarafından açıklanan Haziran 2016 tarihinin ise sadece PlayStation 4 versiyonu için geçerli olduğu belirtiliyor. PC için çıkış tarihinin ise önümüzdeki aylarda belli olması bekleniyor.

Paris Oyun Haftası kapsamında No Man’s Sky’ın yeni fragmanı da yayınlandı. Oyunun eşsiz tasarımlarını gözler önüne seren bu yeni fragman katılımcıları etkilemeyi başardı. Yeni fragmanda daha fazla çatışma sahnesinin yer alması ise dikkatlerden kaçmadı. Stüdyonunun oyunun keşif odaklı olmaktan çıkarıp daha savaş odaklı hale getildiği söyleniyor.

Star Wars oyunlarına bir yenisi daha ekleniyor

Haberin Devamı