Spor Nobre: Şampiyonluk için şansımız fazla

Nobre: Şampiyonluk için şansımız fazla

Paylaş
Nobre: Şampiyonluk için şansımız fazla

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Mert Nobre, şampiyonluk için şanslarının fazla olduğunu söyledi

Mert Nobre, Beşiktaş Kulübü’nün resmi çocuk dergisi Yavru Kartal’ın bugün piyasaya çıkan Mart ayı sayısında "Fan Club" üyelerinin sorularını yanıtladı. Beşiktaş’ın şampiyonluk şansının diğer takımlara göre yüzde kaç olduğunun sorulması üzerine Nobre, "Hala çok fazla şansımız var. Geçen sene de şampiyon olduk. Bu tamamen biz futbolculara bağlı. Önümüzdeki maçlara, son maçlardaki gibi konsantre bir şekilde çıkarsak, alacak çok puanımız var ve bu puanlarla şampiyon olabiliriz" diye konuştu.

Türk pasaportu aldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Brezilya asıllı futbolcu, "6 senedir İstanbul’dayım. Hem çok güzel bir şehirde yaşıyorum, hem de çok güzel bir takımda oynuyorum. Bu sebeple çok mutluyum" dedi.

Nobre, Beşiktaş’ta unutamadığı bir maç ve golün olup olmadığı sorusuna, "Sanırım Beşiktaş’ta ilk gol attığım maçı söyleyebilirim. Almanya’da Galatasaray ile oynadığımız Süper Kupa maçındaki gol" diye yanıt verdi.

Beşiktaş’ın bu sezon Avrupa ve Türkiye Kupası’ndan elenmesini de değerlendiren Nobre, "Evimizde oynadığımız kilit maçlar vardı. Burada kaybettiğimiz maçlar bize çok pahalıya mal oldu. Manchester United’la berabere kalabilirdik, ama son anda gol yedik. Ya da CSKA Moskova’ya karşı çok iyi oynamamıza rağmen maçı kaybettik. Bu sebeplerle elendiğimizi söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Nobre, en beğendiği futbolcular olarak Barcelona’da forma giyen Xavi ve Iniesta’yı gösterdi. Takım içinde çok güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu vurgulayan Nobre, "Bir aile gibiyiz. Herkes birbirine çok yakın" dedi.

"HER ŞEY AYNI YAPILMALIDIR"

Hakemler ve kendisine yapılan faullerle ilgili bir soru üzerine Nobre, "Açıkçası fazla konuşmak istemiyorum, çünkü kart görebilirim. Saha içinde nedense bazen bize yapılan fauller verilmiyor, ama başka takımlara verilebiliyor. Brezilya’da bir deyiş vardır; (Her şey aynı yapılmalıdır) diye. Biz de bunu bekliyoruz. Her şey eşit olmalı diye düşünüyorum" diye konuştu.

Futbolu hangi takımda bırakacağını şu an için bilmediğini ifade eden Nobre, "Brezilya’da bir arkadaşımın takımı var. O, futbolu orada bırakmamı istiyor. O gün geldiği zaman bu konuşulur. Yaş konusuna gelirsek maksimum 35 olarak düşünüyorum. Tabii o da benim fiziki durumuma bağlı" diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Haberin Devamı