Spor Nonda Türkiye'de tekliflere açık

Nonda Türkiye'de tekliflere açık

Paylaş
Nonda Türkiye'de tekliflere açık

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Nonda, teklif geldiği taktirde Türkiye'de başka bir takımda oynayabileceğini söyledi

Galatasaray'da sezon başından bu yana sürekli olarak gönderileceği ve takasta kullanacağı haberleri ile gündeme gelen golcü futbolcusu Nonda, bu sabah yapılan antrenman sonrası basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

Sezon sonuna kadar hiçbir yere gitmeyeceğini söyleyen Nonda, "Galatasaray'ın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmak zorunayım" dedi.

Tüm takımla birlikte çalışmaların iyi gittiğini belirten Nonda, "Hep birlikte toparlanıyoruz. Milan Baros'un sakatlığı kendisi olduğu kadar takım içinde şanssızlık oldu" diye konuştu.

Sözleşme yenilemek için teklif almadığını belirten Nonda, "Yönetimden henüz bir öneri ya da teklif almadım. Fransa'dan bazı teklifler alıyorum. Ben bir aile babasıyım çocuklarım ile ve eşimle harekete etmeliyim." şeklinde konuştu.

Transferinde önceliğin Galatasaray'dan yana olduğunu söyleyen Nonda, "Eğer Türkiye'den herhangi bir teklif gelirse futbol oynamayı devam ederim. Türkiye'den tekliflere açığım. Menajerlerim ile görüşmelen oluyor. Fransa'dan bazı kulüplerden teklif aldım. Türkiye'ye de sezon sonundan sonra açığım" diye konuştu.

BAŞKAN KAMPA GELDİ

Antalya kampının ikinci gününde başkan Adnan Polat da kampa katıldı. İdman sonrası Polat, Sarı-Kırmızılı taraftarlara imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi.

Kadir ÇETİNÇALI/Antalya DHA

Haberin Devamı