Bilim - Teknoloji Note 3 sürpriz yapabilir!
Paylaş
Note 3 sürpriz yapabilir!

Samsung bu sene kaç Galaxy Note 3 tanıtacak? Birden çok olacağı kesin gibi!

Hakkında en çok konuşulan telefonlardan birisi olan Samsung Galaxy Note 3, son yayılan dedikodulara göre üç farklı model ile son kullanıcının beğenisine sunulacak.

Haberin Devamı

An itibariyle piyasada mevcut olan Galaxy Note 2, 5.5 inçlik ekran ebatına sahip. Birçoklarına göre bu büyüklük, telefon - tablet karşımı bir cihaz için fazlasıyla yeterli. Fakat Hindistan ithalat / ihracat ürün stok veri tabanında gözlemlenen SM-N900 kod adlı Note 3 telefonların, üç farklı ekran modeli olduğu iddia edildi. Liste içerisinde "Sadece araştırma&geliştirme amaçları içindir" ibaresi bulunan Note 3 cihazlar, Samsung tarafından ön modellemesi yapılmış ama hala üzerinde düşünülen modeller anlamına geliyor. Pek tabi tıpkı S4'de olduğu gibi firma, tek bir isim altında farklı model telefonları sıralamış da olabilir.

Şu ana kadar Note 3'ün ekran ebatları hakkında birçok farklı rakam dile getirildi: 6.3, 5.9 ve daha niceleri. Yayılan bu son bilgiye göreyse cihaz 5.5, 5.7 ve de 6.0 inçlik, üç farklı model ile satışa sunulacak. Cihazın son hali ise Eylül ayında gerçekleştirilecek olan IFA 2013'de kendisini gösterecek.

Haberin Devamı

Resimlerle: Gelecekten 10 fantastik dokunmatik cep telefonu

Kaynak: CHIP Online