Magazin Nur Yerlitaş'ın şehitlere yönelik sözleri büyük öfkeye neden oldu

Nur Yerlitaş'ın şehitlere yönelik sözleri büyük öfkeye neden oldu

Paylaş
Nur Yerlitaş'ın şehitlere yönelik sözleri büyük öfkeye neden oldu

Modacı ve televizyoncu Nur Yerlitaş katıldığı doğum günü partisi sırasında Instagram hesabından canlı yayın yaptı. İşte bu sırada Nur Yerlitaş'ın şu hadsiz sözleri duyuldu: 'Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter artık.' Şehitlere dil uzatan Nur Yerlitaş'a halktan çok büyük tepki yağdı. Sosyal medya üzerinden taşlandı. Eve kapanan ve ağlama krizleri geçiren Nur Yerlitaş iğnelerle sakinleştirildi. Sosyal medya hesabını yorumlara kapattı. Demet Akalın da sosyal medyada Nur Yerlitaş'ı takip etmeyi bıraktı

Modacı ve televizyondaki yarışmaların jüri üyesi Nur Yerlitaş önceki akşam İstanbul'da bir arkadaşının doğum günü davetine katıldı. Eğlenirken Instagram hesabından canlı yayın yaptı. Nur Yerlitaş klibinde oynadığı şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşurken, ağzından çıkanları kulağı duymadı.

İşte Nur Yerlitaş’ın söyledikleri: ''Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter artık.''

Nur Yerlitaş’ın şehitlere yaptığı bu saygısızlık halktan büyük tepki gördü.



İŞTE NUR YERLİTAŞ'A SOSYAL MEDYADA YAPILAN YORUMLAR:

* “Seni IŞİD’cilerin ortasına bırakmak lazım.” * “Şuursuzluk ötesi.” * “Seninle aynı ülkede nefes almaktan utanıyorum.” * “Adı Nur ama yüzünde nur yok.” * “Hukuk önünde bunun hesabını vereceksin.” * “Hadsiz kokana.” * “Özür dilesen bile sana af yok.” * “Bir hain daha dağa çıktı.” * “Bırakın oturduğu yerde koksun.” * “İnsan müsveddesi.” * “Artık seni ekranda görmek istemiyoruz.”

''ÜLKEME OLAN SAYGIMI KARALAMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ''

Nur Yerlitaş gelen tepkiler üzerine şu açıklamayı yaptı:

''Ben Nur Yerlitaş...
Çirkin ve kirli iştahlarıyla sosyal medyaya servis ettikleri kısacık görüntülerin aslı şudur;
Canlı yayını gerçekleştirdiğim bir sırada yanımdaki dostlarım bana bazı kişilerin 'şehitler var' yalanının arkasına saklanarak hakaret ettiklerini söylediklerinde 'Ne yapayım Allah Allah istediklerini söylesinler' dedim.
Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya ki

SERKAN KAYA VE DEMET AKALIN'DAN NUR YERLİTAŞ'A DARBE!

Serkan Kaya, 'Kara Gözlüm' şarkısının klibinde Nur Yerlitaş ile kamera karşısına geçmişti. Nur Yerlitaş'ın şehitler için söylediği skandal sözler sonrası gelen tepkiler üzerine Serkan Kaya, klibi yayınlamaktan vazgeçti. Klip yeniden montaja girecek ve modacının olduğu sahneler çöpe atılacak.



Nur Yerlitaş ile çok yakın oldukları bilinen Demet Akalın, sosyal medyada modacı Yerlitaş'ı takip etmeyi bıraktı.



Haberin Devamı