Magazin Nuri Alço: Ayşen Gruda'nın cenazesinde cebimdeki 5 bin TL çalındı

Nuri Alço: Ayşen Gruda'nın cenazesinde cebimdeki 5 bin TL çalındı

Paylaş
Nuri Alço: Ayşen Gruda'nın cenazesinde cebimdeki 5 bin TL çalındı

Yeşilçam efsanelerinden Nuri Alço, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk odu

Ayşen Gruda, geçen hafta kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta sanatçı, ünlü isimlerin de katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ayşen Gruda'yı sonsuzluğa uğurlayanlardan biri de Nuri Alço oldu.

Haberin Devamı

'2. Sayfa' canlı yayınında konuşan Nuri Alço, "Ayşen Gruda'nın cenazesinde cebimdeki 5 bin TL çalındı" açıklaması ile herkesi şoke etti.

OYA AYDOĞAN'IN CENAZESİNDE DE 5 BİN LİRASINI ÇALMIŞLARDI!

Nuri Alço, 2016 yılında Oya Aydoğan'ın cenazesinde de 5 bin TL'sini çaldırmıştı. Nuri Alço,hırsızlık olayını şu sözlerle anlatmıştı:

"Oğlunu ön saflara almaya çalışırken büyük bir kargaşa oldu. İtiş kakış sırasında cebimden cüzdanım çalındı. İçinde evimin boya badanasını yapan ustalara vermek için hazırladığım 5 bin TL vardı. İnsanın acı gününde bu yapılır mı? Böyle şerefsizlik olur mu? Karakola başvurdum, kamera kayıtlarını inceliyorlar"

BEN KREDİ KARTI KULLANMAM!

Oyuncunun bu açıklaması sosyal medyada çok konuşuldu. Nuri Alço, neden bu kadar para taşıdığını hurriyet.com.tr'ye anlattı:

Haberin Devamı

"Benim hiç kredi kartım olmadı.İnternet bankacılığından da anlamam. Ben eski kafalıyım. Hala nakit taşıyorum. 2 aylık kiramı denkleştirmiştim. Cenazeden sonra bankaya yatıracaktım. Başıma böyle bir şey geldi."