Spor Nuri Şahin'e dev talip

Nuri Şahin'e dev talip

Paylaş
Nuri Şahin'e dev talip

Sao Paulo'dan Lucas'ı kadrosuna katamayan Manchester United, Real Madrid'den ayrılacağı söylenen Nuri Şahin'e gözünü dikti

Sao Paulo'dan Lucas Moura'yı uzun süredir takibe almış olan Manchester United, Brezilya ekibinin genç yıldızları için 35 milyon Euro'dan fazla bonservis bedeli istemesi üzerine başka isimlere yönelmişti.

Goal.com'un özel haberine göre Man United'ın teknik direktörü Alex Ferguson bu doğrultuda Nuri'yi kadrosuna katmaya karar verdi.

Real Madrid'e geçtiğimiz yaz Borussia Dortmund'dan transfer olan Nuri, yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle başkent ekibinde kendisini gösterememişti.

Takımdan ayrılacağı söylenen Nuri'nin adı Galatasaray'ın yanı sıra Bayern Münih ve Tottenham'la da anılıyordu. İddiaya göre Nuri için Manchester United'ın 20 milyon Euro'dan fazlasını gözden çıkarması gerekebilir fakat İngiliz ekibi bu transfer için bu kadar para harcamak istemiyor ve Türk yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmanın yollarını arıyor.

Öte yandan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Nuri'ye bir sezon daha şans vermeye hazır fakat başkent ekibi yetenekli futbolcu için gelecek teklifleri de değerlendirmeye almak istiyor.

goal.com

Haberin Devamı