Spor 'Nuri Şahin'i istemiyorlar'

'Nuri Şahin'i istemiyorlar'

Paylaş
'Nuri Şahin'i istemiyorlar'

Alman futbolcu Christoph Metzelder, Real Madrid'de bir türlü oynama şansı bulamayan Nuri Şahin'in bu takımdaki geleceğinin zor olduğunu savundu

İspanyol spor gazetesi AS’ta yayımlanan röportajında Metzelder, Borussia Dortmund’daki döneminden Nuri’yi iyi tanıdığını söyledi. Nuri için "Süratli değil ama çok iyi bir futbolcu. Yanında çok koşan bir Khedira olursa çok daha iyi oynar" diyen Metzelder, Nuri’nin Mesut Özil stilinde bir futbolcu olduğunu ancak Mesut’a nazaran biraz daha geride oynadığını ifade etti.

Sezonun yıldız transferi olarak Real Madrid’e gelmesine rağmen yaşadığı sakatlıklardan dolayı kötü bir başlangıç yapan Nuri’nin şu anda işinin zor olduğuna vurgu yapan Alman futbolcu şu değerlendirmelerde bulundu: "Madrid son 10 maçının 9’unu kazandı.

Bu takıma gelip, kazanılan anlarda oynamazsan artık bu kulüpte seni kimse beklemez. Başlangıçtan itibaren takımda olman ve kazanman gerekir. Bundan sonrasının onun için zor olacağını düşünüyorum."

Öte yandan İtalyan ve İspanyol spor gazeteleri, İnter ve Borussia Dortmund takımlarının Nuri ile ilgilenmeye devam ettiklerini öne sürdü.

La Liga’da bu sezon sadece bir maçta yedeklerden oyuna giren Nuri, 4 maçın ardından son Getafe maçında yeniden kadroya alınmış ancak oynatılmamıştı.

Haberin Devamı