Gündem Nusaybin'de patlama!

Nusaybin'de patlama!

Paylaş
Nusaybin'de patlama!

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde markette henüz belirlenmeyen nedenle meydana gelen patlamanın ardından polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmada 1 kişinin cesedi bulundu

Marketin üst katlarındaki evlerde bulunanlar dumandan etkilenirken, itfaiyenin yardımıyla balkonlardan çıkarıldı. Olayda çoğu dumandan etkilenen 20 kişi yaralandı.

Nusaybin'in Selahaddin Eyyubi Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan bir markette bugün saat 22.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından markette çıkarken, alevler ve dumanlar işyerinin üst katlarında bulunan dairelere sıçradı. Alevlere, Nusaybin, Kızıltepe ilçeleri ile polisin TOMA araçları ile çadırkent itfaiyeleri müdahale etti.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer38293","38293","201511","38293-382954.jpg","1", "0","Nusaybin'de patlama!");

Dumanların sardığı üst katlarda oturan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafında balkon ve pencerelerden alındı. Patlamada sokak üzerinde bulunan ev ve işyerleri ile bazı araçlarda hasar meydana geldi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından alevler kontrol altına alındı.

Olayda çoğu dumandan etkilenen 20 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis patlamanın nedenini araştırırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

1 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde markette henüz belirlenmeyen nedenle meydana gelen patlamanın ardından polis ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmada 1 kişinin cesedi bulundu. Markete 10 metre mesafedeki yanan bir hafif ticari aracın altında bir kişiye ait ceset bulundu. Yanarak öldüğü belirlenen kişinin kimliğini belirlemek için çalışmalar sürüyor.

Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN(Mardin),(DHA)