Magazin O eski halinden eser yok şimdi

O eski halinden eser yok şimdi

Paylaş
O eski halinden eser yok şimdi

Kanal D'nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği yeni ve iddialı dizisi “A.Ş.K”ın da oyuncu kadrosu belli oldu.

Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Hakan Kurtaş, Kaan Urgancıoğlu ve Erkan Can’ın başrollerini paylaştıkları, Eylül’de ekrana gelecek dizinin oyuncu, yapım kadrosu ve konusu şöyle:

“Azra (Hazal Kaya) ve Kerem’in (Hakan Kurtaş) ellerinde de sadece aşk vardı. Her şeyden değerli ama beş para etmeyen aşk! Birbirlerini delice seviyorlardı. Spor Akademisi’nde tanışmış, o günden beri hiç ayrılmamışlardı. Peki, aşk yeter miydi? Azra, ailesine güç bela bakabiliyor, Kerem uzun zamandır iş arıyordu. Yani aşk dışında iyi giden bir şey yoktu hayatlarında. Ve her şey daha da kötüye gidecekti.

HER İSTEDİĞİNE SAHİP OLMUŞ BİR KADIN



Derken hayatlarına Şebnem girdi. Tenis dersi sırasında fenalaşana kadar Azra’nın zengin öğrencilerinden biri. Hastaydı Şebnem; ölecekti. Zengin bir ailede doğmuş, istediği her şey onun olmuştu. Paranın satın alabileceği her şey. Aslına bakılırsa mutlu değildi. Sağlıklı olduğu zamanları hatırlamıyordu bile. Dahası sevilmemiş, belki de yeterince sevmemişti. Aşka doymadan, aşka kanmadan ölmek istemiyordu Şebnem. Korkuyordu.

Azra’ya açtı içini. Küçük bir kız çocuğu gibi... O güne kadar başına gelen en iyi ve en kötü şeydi Azra. Hem melek, hem şeytan; hem dost, hem de düşmandı. Hayallerini gerçekleştirmeye, kendisini ve aşkını, yani Kerem’i kurtarmaya çalışırken Şebnem’i kullanacaktı. Ancak aşkını kurtarmak için aşkını feda edebilir miydi insan? Böyle bir şeyi göze alabilir miydi?”

2

Haberin Devamı