Magazin O Ses Türkiye'ye damga vuran Joker lakaplı Mete Erpek kimdir?

O Ses Türkiye'ye damga vuran Joker lakaplı Mete Erpek kimdir?

Paylaş
O Ses Türkiye'ye damga vuran Joker lakaplı Mete Erpek kimdir?

O Ses Türkiye’nin bu sezonki favorilerinden biri de Joker lakabıyla bilinen Mete Erpek oldu. Ceza, Ayben, Fuat, Allame ve Sansar Salvo gibi büyük kitleleri olan isimlerle yakın dostluğu bulunan, rap severlerin tanınan isimlerinden biri olan Joker, O Ses Türkiye’nin dört üyesini de büyülemeyi başardı

O Ses Türkiye yeni bölümleriyle ve iddialı yarışmacılarıyla ekran başındakilere müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor. Jüri üyeliğini Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan ÖzoğuzHakan Özoğuz gibi müzik dünyasının önemli isimlerinin üstlendiği O Ses Türkiye’nin son bombası Mete Erpek nam-ı değer Joker oldu.

SEÇİMİ HADİSE'DEN YANA OLDU


Rap müziğine ilgi duyan pek çok kişinin tanıdığı Joker, O Ses Türkiye’ye katışıyla hayranlarını şaşırtırken performansıyla jüriyi ve ekran başındakileri adeta büyüledi. Microphone Show şarkısıyla sahneye çıkan Joker, yarışmanın dört üyesini de döndürmeyi başardı. Tüm jüri üyeleri Joker lakabıyla tanınan Mete Erpek’i kendi ekibine dahil edebilmek için tüm ikna yeteneğini kullandı. Ancak yarışmacının seçimi Hadise’den yana oldu.

METE ERPEK KİMDİR?


O Ses Türkiye’nin 25 Aralık bölümüne damga vuran Mete Erpek, 1987 yılında Eskişehir’de doğdu. Bir demo yarışmasında ''Mutluluk Tohumları'' şarkısı ilk 10’ girmeyi başardı ve İstanbulda Darp adında bir grup kurdu. Bir süre sessizliğini koruyan Joker, ünlü rapçi Ceza’nın kız kardeşi Ayben ile Microphone Show'u seslendirdi ve bu şarkıya klip çekti. Ceza, Ayben, Fuat, Allame ve Sansar Salvo gibi büyük kitleleri olan isimlerle yakın dostluğu bulunan olan Joker'in kendisine ait büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

Haberin Devamı