Yaşam Oculus Rift, Eve: Valkyrie ile birlikte satılacak

Oculus Rift, Eve: Valkyrie ile birlikte satılacak

Paylaş
Oculus Rift, Eve: Valkyrie ile birlikte satılacak

Facebook’un satın aldığı sanal gerçeklik gözlüğü Oculus Rift’in resmen piyasaya çıkmasına fazla bir zaman kalmadı

Aslında yıllardır geliştirici sürümüyle piyasada olan ve on binlerce oyun sever tarafından sayısız oyunda kullanılabilen Oculus Rift, 2016’nin ilk aylarında final sürümüyle piyasada olacak ve elektronik mağazalarında satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Oculus Rift’in final sürümüyle birlikte piyasaya çıkmayı bazı oyunlar da son dönemde yüzünü göstermeye başladı. Bunların arasında en çok ilgi çeken bir zombie-shooter olan Arizone Sunshine ve ünlü MMORPG Eve Online’ın yan oyunu olarak ortaya çıkacak gibi görünen: Eve: Valkyrie gibi isimler oldu.

Şimdiyse en çok merak edilen sorulardan biri cevap buldu. Facebook, insanları Oculus Rift’i satın almaya ikna etmek için Eve: Valkyrie’yi kullanacak. Oculus’u ön sipariş eden oyun severlere Valkyrie’nin verileceği resmen açıklandı. İzlandali oyun yapımcısı CCP’nin hazırladığı sanal gerçeklik oyunu Valkyrie, aynı şirketin ünlü MMORPG evreni Eve Online içinde geçiyor. Eve Online, beş binden fazla yıldız sisteminden oluşan bir evrende dev uzay gemilerine komuta etmeyi konu alan bir RPG olarak on yıldan uzun zamandır büyük bir beğeniyle oynanırken Valkyrie bu evrende, ana gemilerde konuşlanmış savaş pilotlarının öyküsünü anlatacak. Eve Online’ın on yıldan uzun zamandır çok büyük beğeni topladığını ve dünyanın her tarafından oyuna abone olan oyun severler sayesinde, bazı yıllarda İzlanda’nın toplam ihracat tutarının yarını oluşturduğu biliniyor. Valkyrie ile birlikte şimdi bu rakamın daha da artması bekleniyor.

Haberin Devamı

Oyunla ilgili yayınlanmış tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz:

Hoverboard satışları durduruldu!