Eskişehir Odunpazarı Belediyesi hayvan severlerle iş birliğini sürdürüyor

Odunpazarı Belediyesi hayvan severlerle iş birliğini sürdürüyor

Paylaş
Odunpazarı Belediyesi hayvan severlerle iş birliğini sürdürüyor

Odunpazarı Belediyesi hayvan severlerle iş birliğini sürdürüyor

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR’de Odunpazarı Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların sağlığını korumak amacıyla rutin aşı takvimini uygulamaya devam ediyor.

Sokakta yaşayan hayvanlar için, atölyelerinde imal ettiği ‘Şirin’ ve ‘Şirine’ hayvan besleme heykellerinden, köpek kulübeleri ve kedi evlerine kadar pek çok alanda çalışmalar yürüten Odunpazarı Belediyesi, bir taraftan da hayvanseverler ile iş birliğini sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, Odunpazarı Bölgesi’nde iç dış parazite karşı aşı çalışması yaptı. Hayvanseverlerin de katıldığı aşılama çalışmasında, yavru ve yetişkin sokak köpeklerinin eksik aşıları tamamlandı.

Odunpazarı Bölgesi’nde sokakta yaşayan hayvanlar için çalışmaya devam edeceklerini belirten yetkililer, hayvanseverler ile yaptıkları iş birliğini ise sürdüreceklerini kaydetti. Sıcak havalara dikkat çeken yetkililer, sokakta yaşayan hayvanların unutulmaması gerektiğini ifade ederek, “Sıcak havalarda su bulamayan can dostlarımız için kapınızın önüne, parklara, sokaklara 'bir kap su' koymayı unutmayın” dedi.

Haberin Devamı