Merkez Off Road Şenliklerinin 5'incisi düzenlenecek

Off Road Şenliklerinin 5'incisi düzenlenecek

Paylaş
Off Road Şenliklerinin 5'incisi düzenlenecek

Off Road Şenliklerinin 5'incisi düzenlenecek

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi ve Osmaniye Off Road kulübünün birlikte düzenlediği Off Road Şenlikleri'nin bu yıl 5'incisi düzenlenecek. 5 Mayıs'ta renkli görüntülere sahne olacak olan off-road yarışları için Osmaniye'ye Türkiye’nin farklı şehrinden özel tasarlanmış yüzlerce arazi aracının katılacağı kaydedildi.
Şenlikler kapsamında, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Akdeniz off-road kupası ikinci ayak yarışları da Osmaniye’de yapılacak. Bölgenin en düzenli parkuru ve en geniş katılımlı Off-Road yarışları olarak nitelendirilen Osmaniye Belediyesi 5’inci Off-Road şenliklerinde muhteşem bir görsel şölen yaşanacağı kaydedildi.
KADİR KARA: GÖRSEL ŞÖLENDE HEP BİRLİKTE OLALIM
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Festival kapsamında Türkiye’nin dört bir tarafından gelen misafirleri şehrimizde ağırlayacağız. Heyecan dolu festivalde Off-Road sporuna gönül vermiş değerli kardeşlerimize ve tüm yarışmacılarımıza başarılar diliyorum. 5 Mayıs Pazar günü Samet Aybaba Spor Kompleksi ve İzci Kampı civarında gerçekleşecek olan Off-Road şenliklerinde nefeslerimizi tutacağımız adrenalinin en üst düzeyde olduğu yarışlarımızı hep birlikte izlemek için siz değerli tüm hemşerilerimi davet ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı