Türkiye (Son Dakika) Öfkeli damat dehşet saçtı!

Öfkeli damat dehşet saçtı!

Paylaş
Öfkeli damat dehşet saçtı!

Antalya'da eşinin sürekli babasının evine gitmesine sinirlenen Özkan Ay,dehşet saçtı. Kayınpederini öldürdükten sonra eşinin bulunduğu eve giden Özkan Ay, kapının çelik olmasından dolayı evdekilere zarar veremedi

Olay, dün akşam Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre önce tartıştığı eşini, babasının evinden alan Özkan Ay, Nazlı Ay’ın tekrar babasının evine gitmesine sinirlendi.

Haberin Devamı

Yanındaki kimliği belirsiz kişiyle kayınpederi Halis Çayçınar’ın işlettiği kasap dükkanına giden Özkan Ay, yanında getirdiği pompalı tüfekle defalarca ateş etti. Halis Çayçınar olay yerinde yaşamını yitirirken, işyerinden et almaya gelen kokoreç ustası Ahmet Ertaş ise ağır yaralandı. Ertaş, çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü. Özkan Ay pompalı tüfeği olay yerinde bıraktıktan sonra ayrıldı.

EVDEKİ KATLİAMI ÇELİK KAPI ÖNLEDİ

İşyerindeki olayın ardından mavi renkli araçla kayınpederinin Konuksever Mahallesi’ndeki evine giden Özkan Ay, birinci kattaki dairenin penceresine bu kez yanındaki tabancayla ateş etti.

Korkudan kendilerini banyoya kilitleyen Nazlı Ay ile kardeşleri Özlem ve Özgür Çayçınar, cep telefonuyla aradıkları polisten yardım istedi. Apartmandan içeri girerek daire kapısına ateş eden Özkan Ay, çelik kapı olması nedeniyle içeri giremedi. Yakalanacağını anlayarak binadan çıkan Özkan Ay, aynı araçla kaçtı.

Haberin Devamı

Cinayetten sonra kasap dükkanında inceleme yapan polis, Halis Çayçınar’ın oğlu Emrah’ın ifadesine başvurdu. Olayda kullanılan pompalı tüfek ise muhafaza altına alındı. Babalarının ölüm haberini alan kız kardeşler sinir krizi geçirdi. Kız kardeşleri, mahalleli sakinleştirmek için büyük çaba sarf etti. Halis Çayçınar’ın cesedi cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis Özkan Ay’ı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

POLİSE TESLİM OLDU

Pompalı tüfekle kayınpederi Halis Çalçınar’ı öldüren Özkan Ay, Gazipaşa ilçesinde polise teslim oldu. Kepez ilçesinde kayınpederi Halis Çayçınar’ı kasap dükkanında öldüren, müşterilerden Ahmet Ertaş’ı da başından yaralayan Özkan Ay, daha sonra Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi’nde eşinin ailesinin yaşadığı eve ateş açtı. Özkan Ay, olayın ardından hafif ticari araçla kaçtı.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için Gazipaşa’da oturan Özkan Ay’ın kardeşi O. Ay’la irtibata geçti. Polis ekipleriyle ağabeyini arayan kardeşi, teslim olması için onu ikna etti. Serik ilçesinde oturan kardeşinin yanında saklandığı öne sürülen Özkan Ay, Gazipaşa’ya gelerek teslim olacağını söyledi. Özkan Ay, saat 21.00 sıralarında D-400 Karayolu Gazipaşa Devlet Hastanesi Kavşağı’nda bekleyen polis ekiplerine teslim oldu. Sağlık kontrolünden geçirilen Özkan Ay’ın görüntülenmesini istemeyen kardeşleri basın mensuplarına, ’Çekmeyin kardeşim, herkesin derdi var. Adam bir sürü pislik yapmış gelmiş. Ta nerden alıp geldim adamı. Biz de mi pislik yapalım’ diyerek engellemeye çalıştı. Özkan Ay, daha sonra Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Haberin Devamı

ÖFKELİ DAMADIN ARABASINDAN CEPHANELİK ÇIKTI

Özkan Ay’ın kaçmak için kullandığı otomobil polis tarafından bulundu. Muratpaşa İlçe Asayiş Ekipleri tarafından saat 22.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde çalışır vaziyette bulunan aracın içinden özel yapım tahrip gücü kuvvetli bir tüfek, çok sayıda fişek ve kar maskesi çıktı.

Teybinde sürekli Yıldız Tilbe’nin 'Ne yapsam seviyorum’ adlı parçası çalan araç, incelenmek üzere Olay Yeri İnceleme Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü’nün önüne çektirildi.

Haberin Devamı

DHA