Magazin 'Oğlumu evlat edindim'

'Oğlumu evlat edindim'

Paylaş
'Oğlumu evlat edindim'

Ünlü oyuncu Nilüfer Açıkalın, 18 yıldır birlikte olduğu yönetmen Orhan Oğuz'un 23 yaşındaki oğlu Tunç'u evlat edindi

Açıkalın, "Tunç 7 yaşından beri bana 'Anne' diyor. Onu oğlum gibi hissediyorum zaten" dedi.

MAHKEME PSİKOLOG GÖRÜŞÜ İSTEDİ

Güzel bir anne-oğul hikâyesi! Ünlü oyuncu Nilüfer Açıkalın, 18 yıl önce yönetmen Orhan Oğuz'a âşık oldu. Açıkalın, Oğuz'un oğlu Tunç'lada henüz 5 yaşındayken tanıştı. Yıllardır aynı çatı altında yaşadığı Tunç'la arasında güçlü bir bağ oluşan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde onu evlat edinmek için avukatı Ali Osman Arslan aracılığıyla Beyoğlu Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Mahkeme ilk olarak ikili hakkında psikolog görüşü istedi.

"SEN ZATEN BENİM ANNEMSİN"

"Çocuk sahibi olmak bir türlü kısmet olmadı" diyen Nilüfer Açıkalın psikoloğa şunları anlattı: "Tunç 5 yaşındayken bir gün kucağımda uyudu. O günden beri ayrılmadık. 7 yaşından beri bana 'Anne' diyor. Onu oğlum gibi hissediyorum. Evlat edinmeyi düşünüyordum. Kendisine söylediğimde 'Sen zaten benim annemsin' dedi. Psikoloğun raporu üzerine mahkeme, Açıkalın'ın Tunç'u evlat edinmesine karar verdi.

ANNEMi HiÇ HATIRLAMIYORUM

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’ne giden Tunç Oğuz, psikoloğa biyolojik annesini hatırlamadığını, Nilüfer Açıkalın’ı annesi gibi kabullendiğini söyledi. Yönetmen Orhan Oğuz ise mahkemeye, “Oğlum 4 yaşından beri Nilüfer’in koynundadır, halen koynunda. Ben de evlat edinmesini istiyorum” diye ifade verdi.

Haberin Devamı