Dünya Oğlunu arı soktu sanmıştı! Gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı!

Oğlunu arı soktu sanmıştı! Gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı!

Paylaş
Oğlunu arı soktu sanmıştı! Gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı!

Norveç'te meydana gelen olayda 3 yaşındaki çocuk, annesine ağlayarak koşunca annesi ciddi bir şey olmadığını, oğlunu sadece arı soktuğunu düşünerek fazla dikkate almadı. Ancak korkunç gerçek çok geçmeden ortaya çıktı

Norveç'te yaşayan 3 yaşındaki Kristoffer, annesi Elisabeth Nordgarden’a ağlayarak koşunca annesi ciddi bir şey olmadığını düşünerek fazla dikkate almadı. Elisabeth, NRK’ye “Çocuklarımla beraber annemleri ziyarete gitmiştik. Kristoffer ağlayarak bana koştu. Başta arı soktuğunu veya ayağını bir yere vurduğunu düşündüm” dedi. Ancak Elisabeth Nordgarden oğlunun başına geleni öğrenince şok olacaktı. Çocuk ağlamaya başladıktan 15 dakika sonra vücudu morardı ve şişlikler oluştu.

Haberin Devamı

ENGEREK YILANI TARAFINDAN ISIRILDI

Elisabeth, “Ambulans ve helikopter hemen geldi. Engerek yılanı tarafından ısırıldığını ve acilen hastaneye götürülmesi gerektiğini söylediler” dedi. Kristoffer’a hemen panzehir verildi. İyileşme belirtileri göstermeye başladı ama sonra yine durumu kötüleşmeye başladı. Bağırsaklarında iç kanama gerçekleştiği ortaya çıktı. Doktorlar, Kristoffer’ın normali 11 olması gereken kan değerinin 5’e düştüğünü gördüler. Çocuk kısa sürede kilo verdi. 20 kilodan 15 kiloya düştü.

Anne durumun ciddiyetini öğrenince daha da endişelenmeye başladı. Her insan vücudu engerek yılanı ısırığına farklı tepki verebildiğinden çocuğun yaşayıp yaşamayacağı belirsizdi. Acil servis doktoru Harry Achterberg, engerek yılanı tarafından ısırıldıktan sonra acilen hastaneye gitmeniz gerektiğini söylüyor.

Haberin Devamı

Hastanede 1.5 hafta kaldıktan sonra kendine gelen Kristoffer taburcu edildi. Anne Elisabeth bundan sonra çocuklarıyla ormanlık alana giderken daha dikkatli olacağını söylüyor.