Türkiye (Son Dakika) Oğlunu öldüren anne: 'Ailelere ders olsun'

Oğlunu öldüren anne: 'Ailelere ders olsun'

Paylaş
Oğlunu öldüren anne: 'Ailelere ders olsun'

11 yaşındaki oğlunu başına baltayla vurup, bıçakla boğazını keserek öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden Serengül K. 'Ailelere ders olsun. Çocuklarını düşünüp sonra boşansınlar' dedi

Dehşet verici olay dün İstanbul Sancaktepe'de yaşanmıştı. Eşi Veli K., boşanmak istediği için bunalımda olduğu öne sürülen Serengül K., dün öğle saatlerinde11 yaşındaki oğlu Hüseyin K.’nın başına baltayla vurup daha sonra boğazını bıçakla keserek öldürmüştü. Serengül K., cinayetin ardından ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulunmuş, kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından gözaltına alınmıştı.ol

Haberin Devamı

>> OLAY NASIL OLMUŞTU?

Serengül K.'nın gözaltına alındığında "Ailelere ders olsun. Boşananlar, çocuklarını düşünüp sonra boşansınlar" dediği belirtildi.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Serengül K.’nın poliste ifade vermeyerek "Susma" hakkını kullandığı öğrenildi.

Soğukkanlı olduğu gözlenen anne Serengül K. adliyeye giderken hiç konuşmadı.

Sancaktepe’de 11 yaşındaki oğlu Hüseyin K.’yı başına baltayla vurarak öldüren Serengül K. çıkarıldığı nöbetçi mahkemede ’kasten adam öldürme’ suçunu "canavarca hisle" ve "altsoydan birine karşı işlediği" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BOŞANMA TARTIŞMASI


Çıkarıldığı mahkemede olay gününden bir gün önce akşam saatlerinde eşiyle boşanma meselesi yüzünden tartıştığını anlattığı öğrenilen Serengül K.’nın cinayeti anlatırken de bu gerekçeyi ileri sürdü.

OĞLU UYUYORMUŞ

Edinilen bilgiye göre cinayeti büyük oğlu ve eşinin işe gitmesinden sonra işlediğini söyleyen Serengül K., 11 yaşındaki oğlunun odasına girdiğinde onun uyuduğunu, bu sırada 5- 6 kez başına baltayla vurduğunu, daha sonra banyoya götürdüğünü ve burada bıçakla boğazladığını anlattı. Öğrenildiğine göre mahkemedeki ifadesinde eşinin kendinden ayrılma isteğini tekrarlayan anne pişman olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Ali AKSOYER/İSTANBUL (DHA)