Gündem Oğlunun acısına 25 gün dayanabildi

Oğlunun acısına 25 gün dayanabildi

Paylaş
Oğlunun acısına 25 gün dayanabildi

Şile'de fırtınada batan geminin mürettebatını kurtarmak için denize açıldıkları botta hayatını kaybeden kaptan Cemil Özben'in annesi, oğlunun ölümünden 25 gün sonra hayatını kaybetti

Şile’de 4 Aralık’ta fırtınada batan geminin mürettebatını kurtarmaya giden Kıyı Emniyeti botunda hayatını kaybeden kaptan Cemil Özben’in 90 yaşındaki annesi Fethiye Özben’in, Cemil Kaptanın kızı Derya ile dün evinde oyun oynarken birden fenalaştığı daha sonra vefat etttiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fethiye Özben için öğleyin oğlunun cenazesinin kaldırıldığı Üsküdar’daki Küçüksu Merkez Camiinde cenaze namazı kılındı.

Fethiye Özben’in cenaze namazına Cemil Kaptanın eşi Günay, Cemil Kaptanın oğlu Emre, kaptanın kardeşi Hasan Özben, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanlarından Hüseyin Besli ve Kıyı Emniyeti’nden Cemil Kaptanın mesai arkadaşlarıyla sevenleri katıldı.

25 GÜNDÜR ’OĞLUM OĞLUM’ DEDİ, ANİDEN GİTTİ

Cemil Kaptanın eşi Günay Özben, Fethiye Özben’in ölümüyle ilgili olarak "Çok üzgünüm, 25 gündür oğlum oğlum, dedi, aniden gitti: Çok üzgündü" diye konuştu. Cemil Özben’in kardeşi Hasan Özben de "25 gündür fotoğrafını koynunda saklıyordu, bütün annelerin ağladığı gibi o da ağladı. Yaşlı insanın direnci zayıftır. Bu üzüntü de direncinin kaybolmasını hızlandırmış olabilir. Ama bunun için kimseyi suçlayamayız." dedi. Cenazeye Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakçı’da çelenk gönderdi. Fethiye Özben, kılınan cenaze namazı sonrası, oğlunun defnedildiği Kandilli Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

DHA