Dünya Oğlunun çantasına dinleme cihazı koydu duydukları şoke etti

Oğlunun çantasına dinleme cihazı koydu duydukları şoke etti

Paylaş
Oğlunun çantasına dinleme cihazı koydu duydukları şoke etti

Her zaman neşeli ve mutlu olan oğlu otistik oğlunun bir sıkıntısı olduğunu fark eden anne, oğlunun çantasına dinleme cihazı koydu. Sonrasında duydukları ise şoke ediciydi

Camden Davis, dünyadaki binlerce otistik çocuktan sadece bir tanesi. Camden 12 yaşında, ABD'nin Louisiana eyaletinde yaşıyor ve otizmli çocukların kabul edildiği Hope Academy adlı özel bir okula gidiyor.

Camden’ın annesi Milissa ise oğlunun destekleyici ve anlayışlı bir ortamda olmasını, kendini geliştirip yeni şeyler öğrenebilmesini istiyordu. Bu yüzden Camden okula kabul edildiğinde çok mutlu oldu ve şanslı hissetti. Çünkü okul özel ihtiyaçları olan çocuklar için oldukça iyi ve önemli bir üne sahipti

Bir süre sonra normalde her zaman neşeli ve mutlu olan oğlu Camden’ın bir sıkıntısı olduğunu fark etti. Oldukça agresifleşmişti ve sık sık yatağını ıslatıyordu.



Endişelenen Milissa, okul yönetimiyle konuşmayı denedi ama hiçbir sonuç elde edemedi. Daha fazla çaresizliğe kapılmak yerine bir plan yaptı ve oğlunun çantasına bir kayıt cihazı yerleştirdi.

Ve kayıt cihazını dinlerken duyduğu öğretmenlerinin, Camden’ına söylediği sözler onu şoke etti. “Camden neden hiçbir şeyi not almıyorsun? İşte bu yüzden herkesle oturamıyorsun. Annene söyle”

“Alt tarafı bir kelime yazacaksın. Bu kadar zor olan ne?” “Hadi devlet okulunda ne yapmış görelim. Devlet okuluna gidiyordu. Orada bir dakika bile geçiremezdi” Milissa, ertesi gün kayıtlarla birlikte okul yönetimine gitti, bu kayıtlar zincirleme bir etki yaratacaktı.



Okul müdürü Lisa Stone, kayıtlarda duyulan iki öğretmeni hemen kovmak zorunda kaldı. Milissa hemen oğlunu okuldan aldı ve hukuki tavsiye almak için kayıtları sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyada yayınlanan kayıtlar viral oldu. Olay haberlere çıktı, ses kayıtlarını milyonlarca kişi dinledi

Tüm bunların ardından okul müdürü Linda Stone bir açıklama yaptı

Velinin kayıtları okula getirmediğini, kendileriyle konuşmadığını, davetleri reddettiğini söyleyen okul müdürü yıllar boyunca oluşturdukları itibarlarının bu olayla yıkılmaması gerektiğini, öğretmenlerin kovulduğunu ve bir daha dönmeyeceklerini söyledi.

Haberin Devamı