Eğirdir Öğrenciler hünerlerini sergiledi

Öğrenciler hünerlerini sergiledi

Paylaş
Öğrenciler hünerlerini sergiledi

Öğrenciler hünerlerini sergiledi

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Eğirdir MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ile Aşçılık Programı öğrencileri atölye çalışmalarında hünerlerini sergiledi.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu'nda 2021-2022 eğitim öğretim güz dönemi sonunda atölye çalışması ve servis dersi uygulaması yapıldı. Aşçılık programı öğrencileri dönem içinde öğrendiği yemekleri hazırlayıp, ikramda bulundu. Atölye çalışmasına ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik de katıldı.

Etkinlikte Rektör Diler ile Kaymakam Çelik öğrencilerle tavada sote pişirdi. Rektör Diler'in tavayı sallarken dökmesi neşeli anların yaşanmasına neden oldu. Rektör Diler, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin uygulamalı eğitim yapan Türkiye'de 2 üniversiteden 1 biri olduğunu belirtti. Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ise "Fırsat sunulduğunda öğrencilerimizin neler başarabileceğini gördük. Çok güzel keyifli bir ortamda öğrencilik hayatlarını geçirdiklerini düşünüyoruz" dedi.

Etkinliğe Belediye Başkanı Veli Gök, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ömer Gürlek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir, Genel Sekreter Sefer Kutlu, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Gök, Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü öğretim elemanları ve ilçe protokolü katılım gösterdi. Etkinliğe katılanlar daha sonra Turizm Fakültesi binasında inceleme yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı